Бойко Рашков потвърди новина на Narod.bg! Борисов извършил държавна измяна след уговорка с Ердоган?

1 4 870

МВР шефът Бойко Рашков потвърди новината на Narod.bg, че бившият премиер Бойко Борисов може да е извършил държавна измяна, когато клекна на килимчето пред Реджеп Ердоган да засили бежанската вълна към България!

Няма извънреден миграционен натиск, щом успяваме да се справим с него, обясни обаче служебният министър на вътрешните работи при изказване пред парламента.

 „Не казвам, че няма проблем, той съществува“, коментира министърът и допълни, че причината за миграцията не е в България и в Европа като цяло.

Рашков съобщи също, че през периода 2015-2016 година у нас в центровете в София и в Любимец са настанени близо 27 хиляди човека.

Реклама

„Щом са настанени, значи са влезли на наша територия“, допълни министърът, като добави, че в момента на двете места за настаняване има проблеми със спазването на противоепидемичните мерки.

Бившият вътрешен министър Младен Маринов, станал известен като личен шофьор на боса от ВИС Мето Илиенски, поиска отчет колко каналджийски групи са хванати по време на служебното правителство.

Рашков отговори, че за два месеца служебното правителство не може да се справи с мигрантската криза, която е от години. Той обаче допълни, че в медиите са изнесени данни за случаите, при което е спряно транспортирането на мигранти.

От БСП пък заявиха, че няма друго логично обяснение за засилване на натиска по границата ни с Турция, освен възможността лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да се договорил с турския президент Ердоган да пусне мигрантите към страната ни.

Социалистите посочиха, че натискът се засилва точно след срещата на бившия премиер с държавния глава на съседите ни.

„И аз това си помислих. Ако това е вярно, това е държавна измяна“, ясен бе Бойко Рашков.

1 Коментар
  1. !!! казва

    Единственото хубаво на управлението на Борисов е, че докара държавата до такава нищета, че на мигрантите не им харесва у нас и гледат да дуфтят в западна Европа. Пак по тази причина евентуална мигрантска вълна няма да ни засегне.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.