Narod.bg успя: Цацаров обърна палачинката, рови къщата на Боил Банов в Копривщица (СНИМКА)

3 2 765

Narod.bg постигна поредна малка победа срещу корупцията на хунтата ГЕРБ – Антикоруционната комисия на Сотир Цацаров, който очевидно вече е обърнал палачинката, провежда акция в Копривщица по казуса с палата, купен от бившия министър на културата Боил Банов, съобщиха източници на местната администрация в града.

Това е къщата на хитреца Банов

Далаверата бе осветлена първо от Narod.bg.

Реклама

Инспекторите на КПКОМПИ се интересували от произхода на парите, с които големият имот с двор е придобит от Банов. Сигнал срещу него в НАП за тази сделка подаде и сдружение „Зограф“, но по случая работи и КПКОМПИ. 

Къщaта на Банов c oбщa рaзгънaтa зacтрoeнa плoщ oт 140 кв. мeтрa, кaктo и c двoрнo мяcтo към нeя oт 324 кв.мeтрa, е купена cрeщу cумaтa oт 56 700 лeвa– цена в пъти по-ниска от пазарната стойност на имотите в Копривщица. 

От КПКОМПИ отказват информация за случая и дали има такава акция във възрожденския град, пише 24 часа. 

3 Коментара
  1. Перо Колев казва

    А мезонетите с тераси и резиденциите на ДС-Ванче караКачан в Боженци; в Тревненския балкан, недалеч от гр. Плачковци; в с. Любовище, общ.Сандански; в с. Кранево, Варненско; ….. КОГА ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ, ЗАПОРИРАТ и КОНФИСКУВАТ?! А парижкият тризонет за €8млн. на брад’чеда на Джандбаз (дето ги спечелил за 4 години като „посредник за българско гражданство“)?! Най-добре ще е да се самонастанят в тях бездомните цигани, на които караКачан им разруши бараките насред зимата!

  2. Хайде стига! казва

    Защо се заяждате с този човек, той беше само няколко месеца в правителството на Борисов за 16 години управление нa Борисов като кмет и министър-председател, много от хората бяха използвани като бушони от Бойко , те отнасяха негативите, а той излизаше сух и невредим, хванете тези, които наистина ограбваха държавата години наред, а не заблуждавайте народа с такива много дребни и временни риби, като Банов!

  3. […] Narod.bg успя: Цацаров обърна палачинката, рови къщата на Б… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.