ИЗВЪНРЕДНО: Вървим към нови предсрочни избори, Слави бесен на Христо Иванов

5 4 855

България смело и безотговорно върви към нови извънредни парламентарни избори, след като Слави Трифонов влезе остро на Христо Иванов, установи Narod.bg.

Бързоразвиващите се събития в последните два дни наистина показват, че политиката е мръсна игра, но мръсната игра съществува, само защото се играе от мръсни хора.

Далеч по-просто е човек да се опира на факти, а не на интриги, лъжи, внушения, амбиции, фантазии и желания. Това написа лидерът на „Има такъв народ“, ето какво още гласи постът му:

Суверенът така е решил – има такива партии в парламента, политическа партия „Има такъв народ“ е на първо място и много трудно ще се състави правителство. Направихме всичко необходимо да има разговори с всички политически партии без ГЕРБ пред очите на журналистите и пред очите на обществото.

Реклама

Впоследствие имаше експертни срещи по сектори без ДПС и ГЕРБ. Ще го кажа още веднъж – без ДПС и ГЕРБ. И точно в момента, в който тези разговори продължават, без ДПС и ГЕРБ, точно в момента, в който е възможно да има споразумение, постига се съгласие, включително за така наречената съдебна реформа, създава се възможност да има правителство и спокойствие в страната, точно в този момент Христо Иванов решава да взриви обстановката и да постави под съмнение постигнатото до момента и да засили страната към нови избори.

Ние и „Демократична България“ еднакво смятаме, че е нужна дълбока съдебна реформа, заради влиянието на ДПС и ГЕРБ.

Ние и „Демократична България“ еднакво смятаме, че спецсъдът и спецпрокуратурата трябва да бъдат закрити, заради опорочаването им от ДПС и ГЕРБ. Ние и „Демократична България“ еднакво смятаме, че столът на главния прокурор му е доста голям, заради влиянието на ДПС. И сега с тези си действия Христо Иванов може да спре тези промени. Аз питам: Кой тогава е ДПС?

Защо го прави това? Нямам никаква представа. Мога само да гадая, а аз вече казах, а и по принцип съм такъв човек, че се опирам на факти, а не на гадания.

Факт е, че ако не се върне здравият разум и те не се сетят кой е основният враг, ще се отиде към предсрочни избори и вината за това ще е тяхна.

5 Коментара
 1. майната казва

  Господинът, който го играе намръщен и непогрешим, защо не погледне към себе си ? Освен Христо Иванов, може би има стотици хиляди избиратели, мислещи като него ? Нали играеш на криеница ? Защо сега се показваш ? Търсиш други виновници за ступора в който си изпаднал? Търси помощ от приятели, а не създавай врагове.Не желаем кабинет изваден от ничий цилиндър !!! Изборите? Те са инструмент за настройка на обществото!

 2. Пожелател казва

  Щот е б’астун нещастен…
  Напалеончу от кукорево (тошкуту) е моралния стожер днес у нас….
  Вчера пробваха кастинг с гологлавото адвокатче-сикаджийче и щот не им мина номера – днес са кат съсели…
  фърляйти белио пишкир и пак да (са) избирами, чи веч разсъмна…, видя са тя ваш’та…

 3. CRACÙN@ ABV.BG казва

  Слави мамин, не става с ,,ЛЕКО ДА НЕ СЕ ПРЕЕБЕШ,АБЕ ТИ ЛИ НАТЪРТИ СНЕЖАНКА,НАФАРФОРИИИИИ’ Това е държава ,а не вечер на северозапада.

 4. mimi казва

  А що не е бесен на онуй … сценаришчето тошко познато и като ПЯК ( прост ямболски капуйт) дето замени ПKП ( проста кърджалийска пЪтка)

 5. Градинаров казва

  Все пак се съобразявайте със СЛАВЧО. Той никак не е случаен. Един мой познат ми разказваше , че му били дали Диплом за висше образование и той лично е гледал това Събитие по кабеларката.7/8 . Когато имаш висше образование , това означава , че чат-пат Славуца е разлиствл учебник по Политикономия и може да управлява държавата България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.