ШОУ! Гербопитек раздава юмруци в парламента заради летния сарай на Ахмед Доган (НА ЖИВО)

4 6 708

Гербопитек си изпусна нервите в парламента и започна да раздава юмруци при осъждане на летния сарай на Ахмед Доган в бургаския парк „Росенец“, предаде репортер на Narod.bg!

Дивият екшън между депутатите стана на комисията за „Росенец“, след като депутатът от ГЕРБ Жечо Станков си изпусна нервите и започна да блъска по масата в зала „Запад“ на Народното събрание.

Причината е, че Димитър Найденов зададе поредица въпроси без да са приети правила за това кой депутат на колко има право.

Хамид Хамид от ДПС допълни, че не са били изпратени документите, с които разполага Найденов, на останалите народи представители в комисията, съобщи „Евроком“.

От ДПС определиха временната комисия за „Росенец“ като „поредната безсмислена комисия“, съобщава БТА.

В началото на първото й заседание Рамадан Аталай от Движението коментира, че това е „поредната безсмислена комисия с поредните безсмислени решения, които ще вземе“.

Реклама

Много важно е да се изясни какво се е случило на територията на „Росенец“, отговори председателят Калоян Янков. И добави, че на днешното заседание е бил поканен и кметът на Бургас от хунтата Димитър Николов, но днес хитро се измъкнал и не дошъл.

На заседанието присъстват зам.-кметът Чанка Коралска и представители на общината.

Кметът на Бургас Димитър Николов не се яви и по време на първото заседание.

Към момента не се прие предложението на ГЕРБ решенията да се вземат с не по-малко от една трета от гласовете на всички членове на временния орган.

В комисията решиха да бъдат изискани всички документи от проверката на ДНСК в летния сарай на Ахмед Доган, от общинския съвет в Бургас, от МВР и НСО, доклада от Върховната административна прокуратура и т.н.

Видеото ТУК

4 Коментара
 1. АКРАНА ТИ казва

  ЖЕЧКААА, ВАС ГА ВИЙ СБОРА ВА СЕЛЯК , ИЗУЙ КУНДУРА И С НЕГО МЛАТИ ПО МАСАТА ВА , Я ИМ СЕ УРИГНИ И ИЗПЪРДИ КАКТО САМО ТИ ЗНАШ ,ОЩЕ ТИ СЕ НОСИ СЛАВАТА

 2. Градинаров казва

  Не му се сърдете бе. И той човечеца гледа да изкара денги за една почивчица в Гърция. Сарая не за такива Киряк Стефчовци като него. Нашенски боклук.

 3. Градинаров казва

  До АКРАНА ТИ Не го карай да се надува и да отделя газове ! Може да се изпусне и да на направи една неконтролирана мощна дефекация , а това го даваха по телевизията. Гледат деца , гледат девойки, не провокирайте неговите дарби и умения.

 4. Градинаров казва

  Защо учите Жечката на такива долни постъпки ? Да се уригне и изпърди. Направо му кажете да се изака !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.