ОМЕРТАТА ПАДА: Министър на Бойко Борисов и магистрат от ВСС сред богаташите с милиони зад граница

2 4 506

Омертата кои са богаташите от върховете на властта с милиони зад граница, пада, разкри Narod.bg!

Министър в кабинета на Бойко Борисов, водещ магистрат във ВСС и партньор на висш прокурор са част от прословутия списък на 38-те милионери, пазен досега в строга тайна от прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ.

Става дума за лица, които не са декларирали банкови сметки и имоти в чужбина. Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров ги крият, защото са от върхушката на управлението на Борисов и „люпилнята“ на задкулисието.

Публикуването на имената ще разкрие зловещата картина на мафиотизирането на предишната власт и необяснимото забогатяване на въпросните хора. Ще лъснат и зависимостите в т.нар. елит.

Реклама

Преди дни прокуратурата се опита да манипулира обществото като обяви, че преди повече от две години тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров е изискал от ДАНС цялата налична информация за лица, заемащи висши публични длъжности, недекларирали банкови сметки в чужбина, недвижими имоти или друго имущество на значителна стойност, участие в търговски дружества в чужбина, включително в офшорни компании и извършени разходи и инвестиции в чужбина.

В отговор на писмото са съставени две справки с информация, голяма част от която е определена от ДАНС като „непотвърдена“. В нея нямало данни за въпросните лица.

Тези обяснение в стил „бля-бля“ са предназначени за заблуда на общественото мнение.

Със сигурност при формирането на парламентарната комисия за вътрешна сигурност и ред, омертата за укриване на имената от списъка ще падне, пише Фрогнюз.

2 Коментара
  1. Справедлив казва
  2. Справедлив казва

    Безсрамници ! Поредна кражба на 53 милиона лева ! https://novinarbg.com/53-te-miliona-koito-domuschiev-dalzhi-na-darzhavata-potanaha-v-arbitrazhniya-sad/

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.