ПО СПЕШНОСТ: Слави влезе в болница

1 2 602

Лидерът на ИТН Слави Трифонов е бил настанен в болница Софиямед поспешност, след като се е почувствал зле във вторник, разкри Narod.bg. На този етап няма официално съобщение от партия „Има такъв народ“ какво е състоянието на лидера ѝ.

Неофициално от години се знае, че Трифонов е с влошено здраве заради дългогодишно заболяване. Той почти няма обществени изяви, а последното свидетелско показание за състоянието му дойде от френския журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde. 

След среща с лидера на ИТН той написа, че е бил „мъртвешки блед“ и не е можел да стане от дивана.

Реклама

Преди дни и Татяна Дончева изговори тревожни думи за здравословното състояние на Слави:

„Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-добрите гримьори. Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави Трифонов, работата не е добре“, каза Татяна Дончева пред bTV.

От Софиямед побързаха са тушират слуховете с обяснението, че Слави Трифонов бил в болницата за контролен преглед след прекаран коронавирус. Не стана ясно, обаче, защо по спешност.

1 Коментар
  1. Влади казва

    От Софиямед се излиза или с адвокат или с краката напред , 10 човека познавам които умряха там преди коронавируса , лекарите са от окръжна болница , абсолютно некадърни , болницата е собственост на пеевски вече може да е на друг от дпс , това за адвоката го видях с очите си , не те пускат да излезеш от там. , искат си пътеките от здравната или да платиш 3000 лв за да излезеш и отидеш в нормална болница , за спешна операция говоря , казват , значи ние сме лошите вестоносци , а друга болница да вземе парите 3000 на ръка иначе умираш тука

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.