Кошмар в Narod.bg: Слави си хареса премиер – масона Петър Илиев, „ратай” на Сотир Цацаров в пловдивска ложа

9 11 698

Слави Трифонов отново доказа, че е зависим от „скритата държава” – партията му „Има такъв народ” е харесала за премиер масона Петър Илиев от Пловдив, разкри ексклузивно източник на Narod.bg под тепетата.

„Правителството на Слави се реди от пловдивските ложи „Пълдин” и „Слънце”, които са в Обединената Велика ложа на България (ОВЛБ).

Тук на помощ идва и президентският съветник Пламен Узунов, подчинен по линия на свободните зидари на Георги Гергов. Узунов активно действа в Пловдив за общото дело на масонската си ложа, разкри информаторът на Narod.bg.

Интересното е, че евентуалният премиер от ИТН Петър Илиев е „ратай” в ложата на бившия главен прокурор Сотир Цацаров СДРУЖЕНИЕ „ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ – ПЛОВДИВ“, в чиято управа официално е вписан и настоящият главен прокурор Иван Гешев.

В другата масонска структура пък е най-богатият социалист под тепетата Георги Гергов, който създал ложа „Пълдин” по заръка на бившия президент Георги Първанов.

Дали овладяването на политическия и икономическия живот – властта и парите, са цел на масоните, които пълзят тайно към управлението на България, ще изпитаме сами на гърба си.

Иначе Петър Илиев е основател и председател на няколко бизнес организации – Канадско-българската търговска камара, Българската икономическа камара и Карибско-българския бизнес клуб. Бил е зам.-председател на Британско-българската търговска камара. Петър Илиев е почетен консул на офшорната зона Барбадос и ръководи Консулството на Барбадос в Република България.

Масонът Илиев бе номиниран от Слави Трифонов за правосъден министър в правителството с премиер Николай Василев, от което по-късно лидерът на ИТН се отказа под натиска на ДБ.  Илиев е лауреат на приза „Адвокат на годината“, който му бе връчен от бившия служебен премиер на Радев проф. Огнян Герджиков. Той е главен асистент в Юридическия факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски” от 2006 г. досега.

Реклама

Преподава „Конституционно право“, „Организация на правозащитните институции“ и „Правата на човека в юриспруденцията на българските съдилища“. Петър Илиев е доктор по право.

Завършил е Юридическия факултет на Софийския Университет „Св. Климент Охридски” с пълно отличие и е бил първенец на випуск 2003 г., за което е получил отличителния златен знак (златна значка) за пълно отличие от ректора на университета.

През 1997 г. е завършил Първа английска езикова гимназия в София, отново с пълно отличие и е бил първенец на випуска.

Докторската си степен получава в Софийския университет. Автор е на две книги и над 30 научни публикации (статии, студии и др.) по различни юридически въпроси. Автор е и на повече от 30 други публикации по юридически теми в периодичния печат и специализирани бизнес издания.

Специализирал е „Английско търговско право“ и „Право на Европейския съюз“ в Бъкингамския университет, Великобритания, където е завършил специализацията си с отличие. Специализирал е и „Американско търговско право“ в Ню Йорк, където също е завършил специализацията си с отличие. Има и специализации по „Правораздаване”, „Публична администрация“ и „Международно право и международни отношения”.

Д-р Петър Илиев e основател и управляващ съдружник на Адвокатско дружество „Илиев и Партньoри”. Адвокатското дружество пък е носител на отличието „Адвокатска кантора на годината“.

Трябва да отбележим, че съвсем успешно в масони се трансформираха множество ченгета от различните служби на МВР, немалък брой доносници от прословутото Шесто управление на Живковата Държавна сигурност, както и изявени щатни комсомолски и партийни секретари от онова време.

Агентите, които дебнеха посетителите на църковните храмове и които бяха надеждна бариера за „вражеската идеологическа пропаганда и диверсия“ препасаха първи масонски престилки и отявлени атеисти се превърнаха в религиозни братя, членуващи в тайни организации.

След промените в края на 1989 г. в нашата страна десетки депутати, министри и персони от високите етажи на властта членуват в тайни ложи.

Въпреки съществуващото разцепление, в тези общества, наричани вече непублични, интересът към тях е впечатляващ, тъй като техните членове са във всички политически партии на страната и не отхвърлят лобизма и клиентелизма.

9 Коментара
 1. Градинаров казва

  Трябва ли да се притесняваме от членството на този г-н Петър Илиев в масонската ложа на юристите или трябва да съжаляваме за Бойко , който членува в ложата на пожарникарите ? Най-добре е вие да изберете кой да е м-р председател и министрите , ама не знам вие на коя ложа сте членове ! Кой ви плаща , това кажете !

 2. Решетников казва

  След 1990 БКП се трансформира в БКП(задкулисна) и започна да управлява индиректно чрез разноцветните си разклонения-партии! Днес имаме сблъсък между различн БКП-кланове: Мутро-милиционерския наци-просташкия циганско-шопски БКП-клан „Тато-БОКо-караГрух“ БКП-клана „Луканов-Лилов-Дойнов“! Останалите БКП-катуни и ДС-масонски ложи динамично гравитират около този БКП-клан, който има най-голям шанс да яхне властта и стадото на данъкопладците! Всиките БКП-кланове и БЗНС-катуни са свързани и по наколко чужди специлани служби, масонски ложи и мафиотски шайки!

 3. майната казва

  „ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ“

 4. Селски бекове казва

  В последните 20-ина години куцо, кьораво и сакато хукна да става масон.Всичкото селяндур стана масон.Щот било модерно.Пък и имало далавера в тая работа.
  Де факто обаче масонските братства са сатанински секти с главен идол Сатаната!
  Да ви еба майката, боклуци!

 5. haha казва

  ТОВА Е МНОГО ДОБРА НОВИНА! НАПЪЛНО ОДОБРЯВАМ ТОЗИ ИЗБОР! НАЙ-МАЛКОТО , ЗАЩОТО НЕ СА ОТ ГРОБ, НО ОТ ДРУГА СТРАНА, ГЕРГОВ СЕ РАЗБИРА И С ГРОБ И НЯМА ДА ИМА ОСОБЕНИ ТЪРКАНИЯ И ПОСТРАДАЛИ, ИДЕАЛЕН ВАРИАНТ!

 6. Бжж казва

  Я проверете дали е първо настоящия главен прокурор и тогава пишете глупости

 7. […] Кошмар в Narod.bg: Слави си хареса премиер – масона Петър И… […]

 8. […] Кошмар в Narod.bg: Слави си хареса премиер – масона Петър И… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.