Новина на Narod.bg: Важните в ГЕРБ готвят ПРЕВРАТ срещу Бойко! Неадекватният сикаджия ги тласка към дъното

3 7 617

Гербери с високи позиции в бившата управляваща партия обмислят насилствено да свалят своя лидер Бойко Борисов!

Новината сподели единствено пред Narod.bg източник с позиции в хунтата.

„Бойко Борисов става все по-неадекватен – последният резил, който се приши на ГЕРБ, бе словоблудството по адрес на МВР министъра Бойко Рашков с „нещастник”, „пияница” и „с гол г*з таралеж ще мачкаш”. Че вътрешният министър трябва да се маха, няма спор, но не това е начинът. Малкото читави хора в партията са обезверени за бъдещето, ако Борисов остане като наш лидер”, призна герберастът.

Важните в партията вървят в посока преврат и заради сигналите за гигантски злоупотреби по време на 10-годишното вандалстване на Баце.

Реклама

„Твърденията са за далавери за над 9 млрд. само покрай строителството на пътища и магистрали. Моята съвест е чиста – нито фирма имам, нито подписът ми фигурира някъде, но колегите са изплашени, че Бойко Борисов ще ни вкара в ада на безброй дела, по които много от нас ще са или обвиняеми, или свидетели, това е немислимо”, оправда се информаторът от редиците на ГЕРБ.

Според него е политическа грешка и затварянето в ъгъла като „единствената опозиция”, защото така доскоро най-силната партия се превръща в агнето, което вълците да разкъсат когато пожелаят.

„Партията трябва да я има и след Бойко Борисов – познавам колеги, които са читави и си вършат работата съвестно. Това, че има измамници и далавераджии, не е повод да закрием ГЕРБ, сякаш в другите партии няма издънки”, пита се източникът на Narod.bg.

Затова той е убеден, че политическата сила може да даде нещо добро на България, но само ако се изчисти от меркантилните и компрометирани личности, което трябва да започне си изчегъртването на Бойко Борисов.

Герберът ни отказа да уточни колко хора с позиции в партията са готови за общ фронт срещу Баце с идея неговото падане от власт. „Когато стане, цяла България ще разбере”, завърши витиевато източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    Нормално е да го сготвят , тоя спи до обед ,на обед пий 5-6 ракии и след обед ходи до някоя паланка населявана от 15-20 полуинтелигентни индивида и почва да се прави на мъж-ербаплия ида повтаря думи чути от мутрите докато им е паркирал колите,абе – плондер

  2. Иван Хаджиев казва

    цялата престъпна Хунта- Герб / Групировка за Експресно Разграбване на България/трябва да бъде извхвърлена, тя е раково образование, заедно с незаконната, противоконституционната ДПС / Движение за пари и служби/ – със злия демон Доган и всички мутри, калинки, мисирки и прочие нищожества. Само тогава има шанс България да оцелее. Никакви компромиси. ГЕРБ на боклука, там няма свестни хора, а само мутри, крадци, биячи и алчни кариери, защото ако имаше свестни, щяха отдавна да са напуснали тази клоака ГЕРБ!

  3. […] Новина на Narod.bg: Важните в ГЕРБ готвят ПРЕВРАТ срещу Бой… […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.