Нов сигнал до Narod.bg: Любовница на ББ се хвали с 200 чифта обувки и имот за 2 млн. лв. в „Бояна”

6 5 791

Докато народът гладува, а Наталка Т. се хвали, че има над 200 чифта маркови обувки. „Чакам си пръстена с диамант от ББ, поне милион да похарчи“, няма ли вече да ми предлага?”, на всеослушание се ядосвала блондинката.

Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за любовницата на ББ.

Наталка иска да се омъжи за ББ преди да го арестуват, за да наследи офшорните му сметки. Палавницата, както вече писахме, иска да се пренесе да живее при ББ, но той се дърпал.

Реклама

Сега една от новите й цели станал имот за 2 млн. лв. в Бояна, меката на софийските богаташи, дори ходела на огледи и показвала снимки в bTV каква къща ще й купи любимият.

Наталка по традиция не пести и любопитни подробности от любовния си живот с ББ. Вече имала ново колие за 10 бона купено, от Шехерезада, която й пращала и цветя от ББ, когато станала „заварката” – огромен букет с червени рози.

Двете дори станали дружки в социалните мрежи, а Шехерезада следяла какво публикува Наталка.

След букетите и колиетата сега блондито искала нов джип и просторна къща, за да докаже на „Мис Бикини”, която тя самата нарича „Мис Гащи”, че не пада по-долу от нея. Синоптичката се похвали,че съвсем скоро заминава на скъпа и много луксозна почивка по море, завърши сигналът до Narod.bg.

6 Коментара
 1. Градинаров казва

  МАЛКО ПРЕКАЛЯВАТЕ ! ИМОТЪТ НЕ ЗА 2,000,000 ЛЕВА , А Е ЗА 1, 875, 360 ЛЕВА. Нека бъдем перфектни.

 2. Наблюдателен казва

  Очевидно добре вдига краката за по 5000 на сеанс.

 3. Градинаров казва

  Моят съвет е да не се стараете да изпреварвате ПИК ! Оставете ги да са първи. Малко прекалявате с измишльотините.

 4. […] След букетите и колиетата, сега блондито искала нов джип и просторна къща, за да докаже на „Мис Бикини”, която тя самата нарича „Мис Гащи”, че не пада по-долу от нея. Синоптичката се похвали,че съвсем скоро заминава на скъпа и много луксозна почивка по море, завърши сигналът до Narod.bg. […]

 5. […] След букетите и колиетата, сега блондито искала нов джип и просторна къща, за да докаже на „Мис Бикини”, която тя самата нарича „Мис Гащи”, че не пада по-долу от нея. Синоптичката се похвали,че съвсем скоро заминава на скъпа и много луксозна почивка по море, завърши сигналът до Narod.bg. […]

 6. […] След букетите и колиетата, сега блондито искала нов джип и просторна къща, за да докаже на „Мис Бикини”, която тя самата нарича „Мис Гащи”, че не пада по-долу от нея. Синоптичката се похвали,че съвсем скоро заминава на скъпа и много луксозна почивка по море, завърши сигналът до Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.