Източник на Narod.bg от ГЕРБ: Бойко Борисов замисля БЯГСТВО в чужбина! Целта е да се изкара политически дисидент

6 31 540

Бойко Борисов е задействал план за бягство като политически дисидент! Новината сподели източник от ГЕРБ, възмутен от заканата на МВР шефа Бойко Рашков, че ще арестува бившия премиер.

„Ножът опря до кокала – вчера вътрешният министър шокира нашите депутати с признанието в парламента, че съжалява, че не се е справил с лидера ни Бойко Борисов през мутренските години”, припомни информаторът на Narod.bg.

„Но има време. От вас зависи, дайте ми тази възможност“, обяви Рашков под бурните аплодисменти на депутатите”, чуди се гербаджията.

Затова и експремиерът от СИК вече обмисля ход с бягство в чужбина с аргумента, че в България е репресиран политически като лидер на бившата управляваща партия.

Ревизията в краткия 45-и парламент и последвалите проверки от служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, разкриха гигантски злоупотреби във всички сфери на икономиката, оценени грубо на над 10 милиарда лева.

Реклама

Потенциалният кабинет на Слави Трифонов, което може да се сформира на 4 август с даването мандата на ИТН, ще продължи ударно да разследва и осветлява кражбите на мафията ГЕРБ.

Капанът се затяга все повече, комай това е единственият вариант за Баце – да се пише дисидент и да избяга зад граница, откъдето да апелира за спазване на човешките му права в опит да се измъкне от правосъдието.

Възможните дестинации за такъв краен ход са няколко, твърди източникът на Narod.bg. Колкото и да е невероятно, възможна втора родина за Мутрата е съседна Турция. Неслучайно броени дни преди вота на 11 юли Баце отиде на крака при Реджеп Ердоган, за да засвидетелства своята покорност с надеждата, когато дойде моментът, именно Анкара да даде временно убежище на банкянския играч.

В ГЕРБ са убедени, че спасяването зад граница всъщност не е бягство от Темида, а опит на техния лидер да се спаси от „репресиите на Бойко РашкOFF”, както го нарече вчера дуловското недоразумение на хунтата Десислава Атанасова.

Хитро по байганьовски в края на май на поредната среща с млади гербопитеци Борисов каза пророческите думи:

„Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно. Да не се колебаят, ако ще идват, че тръгвам из страната”, изцепи се Баце, за да трасира идеята, че вече е жертвен агнец на отмъстителното служебно правителство.

6 Коментара
 1. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

  герберопитеците се възмущаваха ,как Рашков се заканвал на буцко- действащ политик – ами той е ДЕЙСТВАЩА АПАШУНГА БЕ ,Рашков преследва апашунгата споко

 2. Затвор за тиквата казва

  Нищо лошо не е казал Рашков. Ако още през 90 – те години бяха оправили тиквата сега нямаше да се чудим как да си върнем държавата. Герберастите да сезират ако искат и арменския поп, истината е, че диктатора трябва да бъде арестуван и затворен доживот в затвора или лудницата.

 3. !!! казва

  Това, което става сега е добре, за съжаление закъсня с около 30 години.

 4. toti казва

  Накрая милиардите от кражби в разни офшорки пак ще прилапат САЩ и ЕБР а ние ще лапаме мухите както винаги!!

 5. Петър първи казва

  Няма го Левски, няма го Ботев, но пак ще се съвземе и демократично ще евем майката на гадна та тиква и на кръвожадни ГРОБ !

 6. Сгв казва

  Браво на истинските българи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.