Бойко Рашков разби ГЕРБ: Съжалявам, че не се справихме с вашия лидер пред 1995 г., но има време (КОГА ще арестуват МУТРАТА?)

1 4 018

Вътрешният министър Бойко Рашков тотално разби ГЕРБ след въпрос на гербопитека Тома Биков с репликата: „За мутренските времена ще ви кажа следното: съжалявам само за едно – че тогава не се справихме с вашия лидер! Но има време, от вас зависи, дайте ми тая възможност”.

Това е директен намек за предстоящ арест на Мутрата, разтълкува източник на Narod.bg от парламента.

С тези остри думи министър Рашков отговори на въпроса, отправен от Биков, защо като шеф на Националното следствие през 90-те години не се е справил с мутрите. „И понеже вие вече не сте шеф на Националното следствие, а се изживявате като морален стожер на нацията – кажете кой да стане главен прокурор и да приключи тая седенка!”, призова още Биков.

Реклама

Отговорът на Рашков обаче още повече вбеси Тома Биков и той избухна от трибуната.

„С нищо не се справихте тогава! С Георги Илиев не се справихте, с Васил Илиев не се справихте, с Илия Павлов не се справихте…!”, репликира го той.

Малко преди словесния двубой между двамата Василев от ИТН пък попита Бойко Рашков готов ли е да сподели имената на 38-те магистрати и политици със сметки и имоти в чужбина и дали Иван Гешев присъства сред тях.

„Трябва да призная, че ако не днес, а в друг ден беше изслушването, щяхте да ме затрудните. Но сега не можете – защото вече списъкът е излязъл и всеки може да ги види. Тези 27 магистрати и 11 политици. Съобщението от прокуратурата е, че според проверката – да, има имущества зад граница, но те са декларирани… Трябваше да минат две години, за да кажем, че всичко вече е декларирано“, иронизира издънката Бойко Рашков.

1 Коментар
  1. Dredd казва

    Определено постави хамелеона Биков на мястото му. Даже го направи смешен. Чест и почитания за двамата министри, които днес достойно заеха местата си в в най-висшия орган на държавата, подкрепяйки връщането на нормалността.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.