Само в Narod.bg: Ето я тайната зависимост на Димитър Георгиев, държан на каишка в ДАНС

2 7 056

Димитър Георгиев, който наскоро се раздели с председателския пост в Държавна агенция „национална сигурност” (ДАНС), има тайна зависимост, с която са били наясно Бойко Борисов и важните в хунтата, разкри отлично информиран униформен източник на Narod.bg от върховете на държавното управление.

Именно поради своята уязвимост възпитаникът на Висшето транспортно училище със специалност „машинен инженер“ и втора специалност „счетоводство и контрол“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ е държан буквално на каишка от Баце и гербопитеците, ясен е информаторът ни.

Реклама

А тайната е наистина нелицеприятна – става дума за специфична душевна ориентация като при бившия здравен министър Костадин Ангелов, на която все още по нашите географски ширини не се гледа с добро око.

„Такива хора много често се използват като пионки, защото обикновено кукловодите им разполагат с уличаващи доказателства, които, ако не им играе по свирката, може да бъдат извадени и конкретната жертва да бъде компрометирана веднъж завинаги”, разкри схемата източникът под пагон на Narod.bg.

Засега не е ясно дали тайният грях на Димитър Георгиев е бил използван в мръсните игри на Бойко Борисов и сие, но предположенията клонят в тази посока предвид отривистата защита на хунтата ГЕРБ от бившия шеф на ДАНС, арестуван преди ден за бракониерство, завърши офицерът пред Narod.bg.

2 Коментара
  1. майната казва

    То в ГЕРБ няма независими .Като че ли всички са с душевни проблеми ? Едни са зависими от задните си части, други от предните, трети са клептомани, четвърти властомани ? Преплетени като глисти – това е ГЕРБ ! Истамбулска конвенция ли ? Ряпа да яде !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.