Измамницата Ружа Игнатова „цъфна” в хотела на кмета от ГЕРБ Иван Тотев, OneCoin събира лапнишарани с ново име – One Ecosystem (ВИДЕО)

1 5 666

Криптоизмамницата Ружа Игнатова „цъфна“ в хотела на гербопитека Иван Тотев! Игнатова се прослави с измамната си компания ОneCoin през 2014 година, но от вече три лета хитрушата, завлякла хора по цял свят с над 4 милиарда долара, е в неизвестност.

Предполага се, че повече няма да бъде видяна никъде, припомня Narod.bg.

Бойко и Иван Тотев опоскаха Пловдив с далаверите си

Преди дни, обаче, криптовалутата й OneCoin разцъфна отново в България и по-точно в хотел ”Империал”, Пловдив. Именно OneCoin е била промотирана на 3-дневно събитие, провело се в пловдивския хотел, който е собственост на бившия кмет от ГЕРБ и всеизвестен схемаджия Иван Тотев.

В сайта „Клин Клин“ разясняват подробно за случилото се и Ружа Игнатова:

През януари 2018 г. финансовият свят беше разтърсен, когато българската и немската прокуратура заедно с Европол нахлуха в офисите на OneCoin – набралата близо 7 милиарда лева капитал криптовалута, създадена от българката Ружа Игнатова.

Оказа се, че една от най-популярните криптовалути в света всъщност е била финансова пирамида, а властите в редица държави започват разследвания още от 2016 г. В резултат на това през 2017 г. Ружа Игнатова изчезва безследно, а брат ѝ Константин е арестуван на 9 март 2019 г. в Лос Анджелис. В момента очаква присъдата си, след като се призна за виновен във финансови измами.

Реклама

OneCoin изглеждаше унищожен само допреди няколко дни, когато измамата беше възродена с фанфари в Пловдив, а властите в страната както винаги спяха.

Ново име – нов късмет

Очаквано, след обезглавяването на криптовалутата събитията и новините около нея рязко спаднаха. Говори се, че в Холивуд ще се прави филм за Ружа, говори се, че тя е задигнала от дубайския шейх Ал-Касими биткоини за над 13 милиарда долара, говори се, че е мъртва.

Но сякаш в България и останалата част на света нищо не се говори за стотиците свързани лица и фирми на Игнатова, които останаха на свобода и необезпокоявани чакаха своето време.

И то дойде: между 16 и 18 юли в хотел „Империал“ в Пловдив се проведе събитието по създаването на нова мрежа, наследник на OneCoin, с името One Ecosystem. На него беше пуснат и чисто новият сайт, в който има оскъдна информация, но за сметка на това логото на фалшивата криптовалута седи централно, както и това на OneLife, фирмата, през която Ружа Игнатова оперираше.

По-долу можете да видите и рекламното видео на събитието, което директно включва кадри с Ружа Игнатова и OneCoin:

1 Коментар
  1. майната казва

    Господинът Гешев е ЦИРЕЙ на чийто и да е гъз!!!.Това е качество придобито незнайно къде и използвано от Борисов и компания в пълен размер за благото на чекмеджето…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.