Бойко Борисов разпитван и за заплаха за убийство: искал да ликвидира Иван Танев – Универсалния

1 4 706

Привиканият миналата седмица в МВР Бойко Борисов е бил разпитван и за заплаха, че ще ликвидира Иван Танев – Универсалния, научи Narod.bg.

Това стана ясно на поредната гербава пресконференция пред подходящи медии, на която Баце се жалва от масовото изчегъртване на хунтата.

Бойко Рашков използва една формулировка за сведения, че 2009 г. аз съм бил на крос и някой чул нещо. Но аз кросове не съм правил и ги ненавиждам. Как тогава е чул нещо, като аз на кросове никога не съм ходил? Ако кажа какво мисля за Бойко Рашков, наистина трябва да ме осъди, репчи се Бойко.

„Питаха ме дали мога да си спомня за някакъв Иван Танев (ДДС аферистът Иван Танев – Универсалния), който дори не съм чувал и виждал.

Той бил някакъв, търсен с червена бюлетина от Интерпол, а в същото време бащата на този е бил министър в кабинета на Тройната коалиция (земеделският министър Георги Танев, б.ред.) и е от хората на Бойко Рашков”, разпени се Баце.

Реклама

Смята се, че именно Универсалния подал сигнал пред сектор „Убийства“, че през 2010 г. получил смъртна заплаха от бившия министър-председател.

Сигналът за това обаче не е подал веднага, защото тогава Борисов бил премиер, а чак сега – след 11 години. При това не го е занесъл лично, а го е пуснал чрез интернет.

„Достоверността на сигнала не е проверена. От името на Танев може да се представи всеки. Освен това не е проверен и IP адреса, откъдето е изпратено съобщението. Това е трябвало да бъде направено, за да може да се установи местонахождението му, тъй като е издирван от Интерпол. Нищо от това не е свършено“, твърдят източници от МВР.

Бойко продължи с желейките: „Напрягат ми семейството, идват в Банкя, тревожат се децата ми, но да идват, като искат. Знае се къде живея аз и затова идват там. Като пращат те шпицкоманди пред министерствата може, а хората, които дойдоха там, без да съм ги викал, те ги снимаха с камери и сигурно сега ще имат данъчни проверки. Затова да не идват, защото и мен ме притесниха, като видях как са напрегнати полицаит”“, допълни лидерът на хунтата.

„Отвратително е това, което причиняват на хората. А него Рашков ли да го викнат за неговите 19 имот как са придобити, има ли имотна мафия? Защо не го викат? Ето мен ме викат постоянно”, пусна машината за лъжи Борисов.

На въпрос дали от ГЕРБ имат информация за среща на Радев с Доган на Росенец, Борисов отговори: „Кандидат-президента Румен Радев ли? Който с цялата си репресия не можа да направи така, че да ни изчегърта, разделителя на нацията.

Ето, че дори по неговите правила и с неговите машини в България имаме най-много гласове. Да се среща, с който иска! Не ме интересува. Направи такива бели, че септември и октомври горчиво ще се вайкаме“, хвърли поредната очевадна лъжа тарторът на мафията ГЕРБ.

1 Коментар
  1. Затвор за тиквата казва

    Шизофреничен диктатор и простак! Вече не искам да го коментиран този доказан лъжец, наглец и нарцис.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.