СКАНДАЛ: Румен Радев в шок, Слави го изигра

2 5 780

Президентът Румен Радев е в шок от поведението на Слави Трифонов, разкри Narod.bg. Държавният глава и Дългия бяха в близки отношения в последните месеци и дори се смяташе, че имат договорка шоуменът да не предлага кабинет с идеята служебното правителство да остане да управлява до президентските избори.

„Радев бе изигран от Слави и е бесен”, разкриват информатори на „Уикенд“ от „Дондуков” 1. Знак за това е и необичайно острото изказване на служебния премиер Стефан Янев по адрес на проектокабинета на шоумена.

Реклама

Политическите партии трябва да влязат във диалог и да създадат парламентарно мнозинство, заяви служебният премиер Стефан Янев при посещението си в Балчик, цитиран от БНР.

„Дискутирането на принципа проба-грешка не е най-добрият вариант. По-скоро трябва да се разчита на един диалог вътре в партиите в рамките на парламента да намерят основата на този диалог и това, което нееднократно съм заявявал, да бъдат в състояние да сформират едно стабилно парламентарно мнозинство“, коментира Янев изтегления кабинет на „Има такъв народ“.

По думите му това парламентарно мнозинство трябва да излъчи правителство с ясни приоритети, с ясни цели, тъй като България има нужда от такова правителство.

2 Коментара
  1. Му серем фостата на Муньо Шпаклата казва

    Муньо Шпаклата, дърт гъзомийник и ибрикчия тръгнал днеска на поклонение пред Левски, моля ви се!Апостолът Левски, който никога НЕ е целувал чужди задници и дори предпочел да го обесят нежели да плюе на честта и достойнството си!Левски – посветил душата, сърцето и живота си на България, а смрадливия Зелен чорап е посветил живота си да ближе чужди задници и най-вече дупарата на Херото!
    Абе Каунь, не те ли заболя езика да стои постоянно в задника на Херото, бе???

  2. Ангел Петков казва

    Да се прехласваш пред Левски не означава, че си поне средно интелигентен. А ти, конкретно, си глупак!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.