Сигнал до Narod.bg: Крадливият кмет на ГЕРБ в Горна Оряховица Добромир Добрев изскочи с нова измама (ДОКУМЕНТ)

0 6 922

Крадливият кмет на Горна Оряховица от ГЕРБ Добромир Добрев, уличен в далавери покрай саниране заедно с бившия депутат от ДПС, сега бизнесмен Хасан Хаджихасан, изскочи с ново престъпление. Сигнал до Narod.bg разкри как схемаджията е издал заповед за промяна на подробния устройствен план (ПУП) в града за изграждането на бензиностанция, която обаче е обявена пред обществото…10 дни, след като е изтекъл срокът й за обжалване.

Поредната измама на Добромир Добрев, с когото е време да се заемат компетентните органи като прокуратурата, например, се доказва и от документ, предоставен ексклузивно на Narod.bg.

Ето какво пише в сигнала на гневен жител на Горна Оряховица:

„На 15 юли с учудване намирам този документ „обявление“ с подписан на т.нар. „инженер“ Добрев. С него информира нас, живущите на ул. „Славянка“ 28А, че в непосредствена близост до блока с 4 входа и 90 апартамента ще се строи бензиностанция.

Реклама

В края на това „обявление“ пише, че в 14-дневен срок от издаването му може да възразяваме.

Но както се вижда от снимката, датата на издаване е 22.06.2021 г. Т.е., този срок отдавна е изтекъл.

Неуважаеми г-н Добрев, никога не съм ви харесвал, но от уважение към хора, близки до вас, повече от 2 години дума не съм написал и казал срещу вас. Но сега ви питам – какъв безсрамник и безочлив тип трябва да си, че в момента, в който те уличат в далавери със санирането със запис, в който се чува гласът ви и ви споменават поименно, отново да се замесваш в поредна манипулация.

Да ни слагаш „обявление“ 10 дни, след като е изтекъл срокът за възражения, е гнусно заобикаляне на правилата.

Това ми подсказва, че някой добре ви е платил, може би бъдещият инвеститор.

Вероятно бяхте много зает да се обяснявате като бременна ученичка за записа или чакахте на минат изборите“, завършва източникът до Narod.bg.

Предоставяме този сигнал на прокуратурата, която да се самосезира и да подпука крадливия Добромир Добрев, взел под аренда община Горна Оряховица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.