СУПЕР СКАНДАЛ! Херо Мустафа е бясна от гаврата на Бойко с трагедията „Колумбия“, САЩ реагира (вижте как)

4 6 522

Супер скандал се заформи с поредната простащина на Бойко Борисов и гаврата със загиналите US астронавтите от совалката „Колумбия“, видя Narod.bg.

Посланик Херо Мустава е бясна на тартора на хунтата ГЕРБ и посолството на САЩ в София вече е реагирало на използвания от Баце колаж, направен върху снимка на загинали по време на мисия американски космонавти.

„Въпросът е повдигнат директно пред г-н Борисов“, са отговорили от пресслужбата на посолството на въпрос на „Свободна Европа“.

Реклама

В сряда по време на пресконференция лидерът на ГЕРБ иронизира своите опоненти с колаж, на който са включени образите на Атанас Атанасов, Христо Иванов, Мая Манолова, Тошко Йорданов, Николай Хаджигенов, Иво Мирчев и Цветан Цветанов. Техните лица бяха поставени върху снимка на НАСА с космонавтите от екипажа на совалката „Колумбия“ в мисията STS 107, които през 2003 г. загинаха при навлизането си в земната атмосфера.

В сряда пред Свободна Европа от ГЕРБ отказаха да коментират самия факт на употребата на снимката, а само настояха за уточнение, че колажът не е дело на никого от партията. Колажът се разпространяваше в социалните мрежи през последните дни.

4 Коментара
  1. Той бе казва

    Никъде Борисов не се е подигравал със загиналите американски космонафти. Само Полинчо Паунова си мечтае за “СУПЕР СКАНДАЛ“. Наздраве за Борисов!

  2. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    АМЕРИКАНСКИТЕ КРАВАРИ БАЦО ГИ ПРАЙ ДИВИ КАЛИНКИ ,ТОЙ МОЖЕ СЕ ГАВРИ С КОГО СИ ИСКА ЩОТ Е БАЦО, И ТЕ ДОБРЕ ГО ЗНАЯТ И ЩЕ МЪЛЧАТ ЯКО ДА НЕ ГИ….

  3. !!! казва

    Бацето ви за пореден път се осра и омаза, но това за него е нормално.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.