Информатор на Narod.bg: Новите избори ще са през април 2022 г.! На власт остава този кабинет в нов състав

1 5 978

Следващите извънредни парламентарни избори ще са през април 2022 година! Новината разкри пред Narod.bg източник от президентството, изключително близък до администрацията на Румен Радев.

Засега е ясно, че държавният глава не иска тази есен избори 2 в 1 – за нов парламент и за президент. Затова решението на институционалната криза, в която попадна България след изборите на 11 юли, е властта да продължи да се държи от това правителство, което вече няма да се нарича служебно, а есента да проведем само избори за нов върховен главнокомандващ.

Реклама

При този вариант, обаче, ще има задължителни промени в състава най-малкото с оглед на обвиненията, че някои от министрите в кабинета на Стефан Янев били поставени на постовете със съдействието на ДПС.

За да се пресекат всякакви медийни аналогии за връзки с Доган, проблемните експерти ще бъдат изчегъртани и на тяхно място поставени нови лица, които да са доказано отдалечени от компрометирана партия като Движението за права и свободи.

Според идеята на Румен Радев в новото правителство четири партии – Има такъв народ, Изправи се! Мутри вън!, Демократична България и БСП, трябва да имат свои представители. Всичко казано дотук е при условие, че Слави Трифонов предложи кабинет, който не получи подкрепа от останалите т.нар. партии на протеста, направи уговорка източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Кака Милка казва

    Интересна идея.Ако оставят Рашков и още 3-4 свестни министри, като Кирчо Петков и Асенчо Василев.
    А дано! А ДПС и ОПГ ГРОп , за България газ ще пикаят!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.