Само в Narod.bg: Бойко разпитван и за две поръчкови убийства, затова излезе от ГДНП кисел като Мата Хари без €500

1 26 856

Разпитван ли е Бойко Борисов за две поръчкови убийства в периода, пита източник на Narod.bg от МВР по повод едночасовия престой на лидера на хунтата в сграда на Главна дирекция „Национална полиция“ в столичния кв. „Младост“.

Според непотвърдени данни именно неудобни въпроси за две покушения са причина тарторът на шайката ГЕРБ да излезе от полицейския разпит кисел като Мата Хари, останала без 500 евро в джоба.

Че Бойко е изплашен от питанията личи по избора му на адвокат – връзкарят Менко Менков, чийто хонорар на час е трицифрена сума.

Реклама

В момента търсим още информация по казуса, който ще даде светлина върху една позабравена роля на Бойко Борисов в престъпния свят като част от силовата групировка СИК.

Narod.bg припомня, че през четирите години, в които Баце беше главен секретар на МВР, бяха регистрирани 28 поръчкови убийства – все на имена от ъндърграунда и силовите формирования там. Нито едно от тях не беше разкрито. Фактът бе отбелязан в нарочен доклад, публикуван в авторитетното американско издание „Конгрешънъл куотърли“ (Congressional Quarterly или кратко CQ).

Авторът – Авторът Джеф Стейн – редактор по въпросите на националната сигурност, се позовава на „дебел 9 см поверителен доклад на швейцарска частна банка, възложен на екип с цел да оцени риска в България“. Публикацията излезе със заключението, че „Бойко Борисов – новият партньор на Буш във войната с терора е свързан с българската мафия“.

1 Коментар
  1. майната казва

    Майко мила, този хъшлак и непрокопсаник, да тежи на съвестта на БКП-БСП и техните служби.Що се отнася до нас , за НАС е ТЕГЛОТО !! Навън били немили недраги- плащат им ! Тук всички ни обичат – не плащат ! Едната кожа вземат по закон, другата отдолу и още и още – е докога ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.