Енергиен спец хвърли бомба: Бойко е продукт на руските служби, кабинет на Слави означава окупация от Москва

6 4 588

Енергийният спец Стефан Гамизов буквално срина хунтата с анализ, в който казва повече от скандални неща, като например, че Бойко Борисов е продукт на руските тайни служби, видя Narod.bg.

Ето пълния текст, публикуван във фейсбук страницата на Гамизов:

Време е да обясня какво точно се случва стъпка по стъпка: 1. Борисов се самозабрави и забрави, че не се е “самопроизвел”, а е продукт на руските служби за външно разузнаване през Германия и Симеон Сакскобургготски. Бяха взети мерки да бъде подменен с нова руска марионетка.

2. Борисов предаде тези, които го възкачиха на власт и не ги защити и изобщо не можа да предотврати санкциите от САЩ срещу оперативните им изпълнители.

3. Руските военни хибридни проекти осъществени със съдействието на Симеон Сакскобургготски в Саудитска Арабия на първо място в лицето на Турски Поток са под заплаха.

4. Цялата шайка на руската диктатура в ГЕРБ, ДПС и всякакви подобни структури е пред рухване.

5. След санкциите на САЩ руските служби се заеха да спасят на всяка цена окупацията на България осъществена през 2013 година през ключови институции на държавната репресия.

6. Предложението за кабинет на Слави Трифонов и ако то бъде гласувано, е равносилно на реална окупация на България от Москва, както Крим и Източна Украйна.

7. Този кабинет ще има за цел да постигне сделка със САЩ и надигащата се вълна в Брюксел за разследване на корупцията и за осъществяване на правосъдна реформа, те да не се случат, а да бъдат заменени с корпоративна корупция с американски фирми и директни подкупи на чиновници в Брюксел.

8. Първите такива сделки ще бъдат предложени под формата на щедри не полагащи се обезщетения за милиарди евро за прекратяване на дългосрочните договори в Марица Изток 1 и 3, както и включване на Дженеръл Електрик и Уестинхаус в 7-ми блок на АЕЦ “Козлодуй” като се запази на всяка цена руската примитивна ядрена технология.

9. Преминаване на природен газ на ТЕЦ “Варна” и Марица Изток 2 – двете са реална собственост на Ахмед Доган. Изгаряне в новите мощности на поне 3 милиарда кубически метра американски природен газ доставен през гръцката интерконекторна връзка с идеята за подкуп към САЩ, за да няма повече санкции и натиск за промени. Руските служби приемат това за приемлива стратегическа загуба.

10. Приватизация на ББР, за да се заличат дълговете на санкционираните – те никога не са смятали да ги връщат.

Реклама

11. Изтощаване на протестиращите и съпротивляващите се, премахване на прекалено обвързаното поведение на Радев в посока САЩ и Брюксел и бързо заличаване на следите на кражбите и корупцията за милиарди на ГЕРБ и ДПС.

12. Репресия, персонално насилие, цензура и заличаване на всяка свобода на словото.

Ще кажа само едно на превратаджиите с формалното лице на Слави Трифонов, който измами всички до тук, реалното на Николай Василев и задкулисното на Симеон Сакскобургготски:

Сбъркали сте времето, макар не и мястото!

Това не са 30-те години на 20 век, а вие не сте онези професионални превратаджии с армията зад гърба си!

Наистина имат милиарди господарите ви и диктатурата в Москва е зад вас, но света е друг и спасението от такива като вас дебне от всякъде!

Българските олигарси е добре да се отдръпнат, защото те имат да губят най-много.

Време е САЩ да вземат ясно страната на българите и да не ни изоставят в ръцете на тези посткомунистически зверове, както направиха през 1947 година изоставяйки ни на произвола на съдбата в ръцете на техните дядовци признавайки комунистическата власт и държава. Когато руска диктатура нападне една държава, демокрацията умира лесно.

(1)(2)(3).

(1) На 24 април 1947 г. политическият представител на САЩ в България и ревностен защитник на земеделската кауза Мейнард Барнс е отзован от София, а след по-малко от седмица е спрян в. „Народно земеделско знаме“.

(2) На 5 юни 1947 г. американският сенат ратифицира подписания на 5 февруари същата година мирен договор с България, което е първата стъпка към признаването на комунистическата власт от страна на САЩ.

(3) Същият ден е снет депутатският имунитет на Никола Петков и още в сградата на Народното събрание е арестуван. Измъчван и убит с чук, после качен мъртъв на бесилото.

6 Коментара
  1. !!! казва

    Доста буйна фантазия. ББ е продукт само на собствения си комплекс за малоценност и амбиция. Просто е повярвал, че ще се справи и сам, без Румяна Бъчварова и Цветан Цветанов, които му казваха какво да мисли, за да е правилно за американското посолство.

  2. Кольо казва

    Без ДаБГ и Републиканците на Цвъки всички други играят за руснаците. България е стратегическо направление за тях и инвестират яко в хибридни проекти. Браво на Гамизов!

  3. Ангел Петков казва

    Г-н Гамизов осъществява сериозна конкуренция на Стивън Кинг в областта на ненаучната фантазия. На когато на всяка цена държиш да се „изокаш“, няма голямо значение съдържанието – важно е магарешкият ти вой да се чува надалеко…

  4. […] Енергиен спец хвърли бомба: Бойко е продукт на руските … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.