ГЕРБ е против кабинета на Слави, Баце гневен, че Бойко Рашков ги чегърта

1 1 784

Очаквам разговор на лидерско ниво. Няма да подкрепим кабинет на Слави Трифонов в парламента. Това обяви мутра №1 в ГЕРБ Бойко Борисов на поредната фейсбук пресконференция на хунтата.

„За всички, освен за ГЕРБ, отговорност носи Румен Радев и това е ясно. Ние веднага ще върнем мандата. Ние сме опозиция, ние сме втори“, зарече се обиденият на народа Баце.

Мутрата коментира и част от изказванията на Корнелия Нинова, Христо Иванов и Слави Трифонов.

„Ще бъде късно, когато разберем кой седи зад Слави Трифонов. В смесените райони има преливане на гласове и това може да се види. Това показва кой седи зад Слави Трифонов“, добави ударникът от СИК

Реклама

„Планът е Бойко Рашков да вилнее, докато може“, ожали се от изчегъртването тарторът на шайката.

„Две държави останахме без план в ЕС. Некадърници. Харвардските хора, единият има 12 съветници. Съберете се, направете кабинет. Управлението на държавата не е шоу. Това е отговорна работа. При мен всичко бе във възход. Благодарение на момчетата и момичетата около мен“, допълни Борисов.

„Умолявам те, Слави, направи кабинет. Изпуснал си министър на екологията, но си направи 40 министри. На горите, на шумите, имаш на ромите, направи на прокурорите“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Вижте бе, хора. Като кацнат българин и македонец на Луната, кой ще скочи първи? Кой ще я завладее?“, пропита  Борисов. 

1 Коментар
  1. Федката казва

    Стига рИва бе путко…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.