Издрънча на кухо: ПКП Цвета Караянчева ще гледа НС по телевизора

10 18 733

Простата кърджалийска п**ка, както Бойко Борисов сам нарече Цвета Караянчева, ще гледа новия парламент само по телевизора, научи Narod.bg. Два дни след изборите на 11 юли се оказа, че работничката във фабрика за поцинковани кофи издрънча на кухо и няма да има място в бъдещия 46-и парламент.

Че бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева вече няма да е депутат съобщи сайтът Lupa.bg, който разполага с неофициални, но сигурни данни, според които ГЕРБ и БСП в Кърджали няма да вземат нито един мандат. За сметка на това 4 мандата отиват при ДПС и един – при „Има такъв народ” на Слави Трифонов. Новината беше потвърдена и от РИК – Кърджали.

Въпреки че Караянчева е успяла да привлече определен брой гласове в своя полза, заради метода на разпределяне на вота Хеър-Ниймайер, спорният един мандат е отишъл при партията на Трифонов.

Реклама

„Е, сега Цвета ще трябва да „ходи пеша“, както препоръча на протестиращите срещу Борисов миналото лято, защото вече няма да има право на служебен автомобил“, доволни са политически наблюдатели.

Подобен шок претърпява и Движението за права и свободи в Плевен. Водачката на ДПС там Велислава Кръстева също остава извън Народното събрание. ДПС не взима мандат в града, а ИНТ печели цели 3. По два мандата си поделят БСП и ГЕРБ и по един – „Демократично България” и „Изправи се! Мутри вън!”.

„Издънката” в Плевен била заради акциите на МВР в областта, които предотвратиха масовото купуване на гласове. Самата Кръстева пък се опитала да измоли от председателя на ДПС гласове от чужбина в своя полза, но молбата й така и не била удовлетворена.

10 Коментара
 1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

  Е НЯМА ТАКЪВ КЕФ ,СЕГА ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА ЩЕ РАЗХОЖДА МАЛКИТЕ ПРОСТИ КЪРДЖАЛИЙСКИ ПУТЕТА ,ДОКАТО МАЙКА ИМ ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА- МЛАДША ,ВАРИ БОБ НА ПРОСТИТЕ КЪРДЖАРИЙСКИ ПУТЬОВЦИ – БАЩА И ЗЕТ

 2. Градинаров казва

  Не я мислете Цвета ! Тя е издала Учебник за изчисляване на Обема на поцинковани или пластмасови кофи , но само с форма на пресечен конус.

 3. Градинаров казва

  Тя , ако реши , може да осъди Бойко за онази обидна квалификация , за това , че е ПКП !

 4. Симеон казва

  Ами сега как ще се придвижва без метро и магистрала до
  родното си село,за да нахрани кокошките?

 5. Муньо Шпаклата с подаръчните торбички казва

  Е, поне ПКП няма да е сама пред телевизора – компания ще й прави Муньо Шпаклата.
  Муньо ще гледа Резидентството не само по телевизията, ами и през извънредно крив макарон!

 6. Катерина Петрова казва

  Ще й останат скъпите костюмчета и незабравимото определение, дадено от най-любимия й човек. 🙁

 7. Катерина Петрова казва

  Ще й останат скъпите костюмчета и незабравимият прякор, даден й от най-любимия й човек! 🙁

 8. Бай Ландо казва

  Цеха за ПУТцинкованите кофи дали още работи или вече фалирА?
  За едни изджуркани селяци от нар. събрание питаме.

 9. Орлин Симеонов казва

  Май забравяте крадените пари. Тях трябва да се вземат.

 10. Кака Милка казва

  До „Градинаров казва“: Не може да го осъди, защото пронансирания изпечен лъжец, за пръв път от 12 години е изказал една абсолютна истина. Освен това „ПКП“ не е обида , това е герберска титла, за всичките участващите жени в ОПГ ГЕРП ! Само се сменява средната буква, за място живеенето, първата и третата букви си остават валидни!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.