Бойко Рашков пак мачка: Борисов отива на разпит в четвъртък

1 2 651

Бойко Рашков продължава с изчегъртването на ГЕРБ – Баце е привикан на разпит в четвъртък. „Понеже питате къде е Бойко Рашков – пише призовки! В четвъртък съм на разпит като политически победител за снемане на сведение и да нося лична карта. Те тука е, писАл е призовки“, обяви лидерът на хунтата на поредната спявка с медиите.

Два дни броят 2 процента, за да сменят нещата и да ни падне едно мандатче, така че да станат 63-ма депутати за ГЕРБ и 65 за ИТН. В момента сме 64 на 64, гневен е бившият премиер. През това време ми пращан призовка, плашат ме. Не се плаша, бе Рашков, ама ела ти ме разпитвай. Пак ви бих и сега се чудите как да нагласите резултата, сериозно обяви сикаджията.

Реклама

Призовава всички партии в парламента да си поемат политическата отговорност, клечаха пред Радев, правиха протести, въздигаха Слави в култ, и сега той като им каза, че има други намерения, сега мълчат.

Няма решение на ЦИК, но има обявен победител, това е самозванство. Винаги съм мислил първо за народа“, разсмива народа екс премиерът от СИК.

1 Коментар
  1. Гражданин казва

    Кой, какво мачка? Има достатъчно неща, за които трябва да го викат, да го разпитват и да го разследват!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.