САБОТАЖ: Бойко изтегля гербопитеците от СИК-овете в неделя, иска да провали изборите

1 5 300

Бойко Борисов е взел последното възможно решение, за да избегне тоталния разгром в неделя – да саботира изборите, научи Narod.bg.

От Централата на ГЕРБ са изпратени указания, членовете на СИК да не се явяват за започване на изборния ден. Това гласи информация на медията ни от източници в ръководството на партията, пише Big5.bg.

Реклама

Търсеният ефект е да се затрудни максимално започването на изборния ден, просто защото от РИК ще трябва да уведомят за случващото се ЦИК.

Същевременно ще се наложи отсъстващите лица да бъдат заменени с други на тяхно място, а всичко това пък ще отнеме доста време.

Истината обаче е, че дори подобни провокации да се състоят, те няма да могат да спрат изборния процес. Целта им просто би била да затруднят възможно най-много гласуването, както и да предизвикат хаос сред избирателите. Действие, което както всички знаем, разбойниците на Бойко владеят на професионално ниво.

1 Коментар
 1. А какво да кажем за мунчопитеците? казва

  Бабикяне, Бабикяне…Да ти го сложи де който те хване!
  Публична тайна е, че този сайт за фалшиви новини е един от многобройните твои сайтове за фалшиви новини!
  Хайде да ги видим и твоите мунчопитеци начело с Мунчо и солташака му и верен сподвижник другаря Чашков!
  „Специалистът“ Спецо – световно НЕИЗВЕСТЕН случайник и далавераджия, който прехвърлил потъналата си в борчове за милиони фирма на клошар с умствени и психически отклонения.
  Здравният министър – с прекъснати(отнети) лекарски права, непрактикуващ своята професия от 1997год.насам.
  Киро Харварда – друг световно НЕИЗВЕСТЕН случайник с неясна и тъмна биография и още по-неясно образование.С фалшива диплома купена за 500-600 щатски долара по Интернет от т.нар. diploma mills(онлайн „фабрики“ за фалшиви дипломи).
  Другаря ТараШко Чашков – друг случайник, цял живот на държавна служба и на държавна заплата, но с богатство и имоти по-големи и от на цар Симеон II.
  Божков Черепа – кадровик в сянка на Мунчо Гадев.С доказани 19 обвинения за престъпна дейност.Включително убийства, изнасилвания, склоняване към проституция, трафик на жени, наркотрафик, трафик на културно-исторически ценности, пране на пари, укриване на данъци и ДДС-измами.Много близък приятел на другаря ТараШко, който осигурявал „чадър“ за Черепа.Не безплатно разбира се…
  Хубаво ги вижте мунчовите комунистически питекантропи!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.