Narod.bg позна: Пъкленият план на Бойко за тотален хаос вече е в ход – в Пазарджик „протестират” срещу спрян проект на ГЕРБ

0 5 009

Narod.bg отново позна – само преди дни ви информирахме за пъкления план на Бойко Борисов да дестабилизира държавата с протести и бум на престъпността с идеята да покаже, че без Него начело България няма бъдеще.

Планът вече е в ход – първите метастази на раковото образувание ГЕРБ плъзнаха в Пазарджик – неколцина жители на града край Марица, управляван от неадекватния гербопитек от Пещера Тодор Попов, блокираха два от най-натоварените изхода малко след 16,30 ч., съобщава Би Ти Ви.

„Недоволството” е заради замразяването на проекта за строеж на Западен обходен път, който бе подготвен за кражба от кабинета на Бойко Борисов, но служебният кабинет на Румен Радев го спря за пълен одит, за да се види по какъв начин е трябвало да бъдат ограбените парите.

Реклама

Източник на Narod.bg съобщи, че десетината „бунтари” са организирани от кмета Тодор Попов и са служители на общината, които са напуснали работните си места, за да служат на задкулисните намерения на падналия от власт сикаджия Бойко Борисов.

Край Бяла вече имаше „протести на граждани” срещу решения на министри на служебния кабинет, който се захвана сериозно с далаверите на падналата от власт хунта ГЕРБ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.