Съпругът на „Мис Бикини“: Прокуратурата в Испания вдигна „на трупчета“ мегаскандала „Барселонагейт“

1 3 885

Йордан Христов, официалният съпруг на „Мис Бикини” Борислава Йовчева, която има дъщеря – Ема, от Бойко Борисов, изпрати писмо до медиите, в което обяви, че случаят „Барселонагейт“ е прекратен от испанската прокуратура, предаде репортер на Narod.bg.

„На 6 юли тази година получих официален документ, с който ме уведомяват, че тъй нареченият случай „Барселонагейт“ е окончателно прекратен и архивиран с постановление на прокуратурата на Испания и по специално на главния прокурор на Специализираната прокуратура на Испания г-н Алехандро Лусон Кановас, считано от 31.05 и е влязло в сила“, посочва Христов.

Той допълни, че в хода на проверката по този случай никога не са били повдигани обвинения и не са предявявани финансови, данъчни или каквито и да било други законови претенции от страна на испанските власти.

Реклама

„Нещо повече, част от медийно разпространените имена, в това число и на политици, дори не присъстват в проверката, което не попречи да „присъстват“ в медийни и политически спекулации, в които беше замесено и моето име в продължение на 2 години“, допълни Йордан Христов.

Той изрази мнение, че с прекратяването и архивирането един път завинаги се слага край на този случай.

„Отнасям се с огромен респект и уважение към испанската правна система и прокуратура, които са едни от най-авторитетните в Европа и света и бих искал да декларирам, че във всички свои действия винаги съм се съобразявал с изискванията на законите и съм спазвал стриктно установените правила“, подчерта Христов.

1 Коментар
  1. Лили казва

    Фалш.Както и съпруга е фалш.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.