Дисидентът Петър Бояджиев: Бойко вече е в канавката, иде нова опасност

3 44 192

Бойко Борисов е само лицето на кликата, която доведе България до национална катастрофа. Бойко вече е в канавката, сега трябва да се фокусираме върху новата опасност, предупреди дисидентът и жертва на комунистическия режим – Петър Бояджиев, установи Narod.bg.

Ето пълния текст на Бояджиев, публикуван на стената му във фейсбук:

След 3 дни са изборите. Много пъти съм писал, че България е доведена до състояние на национална катастрофа. Знам, за съжаление, че за много хора това са думи без голямо значение.

А всъщност от резултатите от тези избори зависят съдбите на всички. България за 32 години не можа да излезе ментално и организационно от категориите и мисленето на комунистическият калъп. Тази криза в мисленето продължи много дълго и едва сега, от една година, новият начин на мисленето си пробива път.

Реклама

Успее ли този пробив, бъдещето на България е добро. От степентау до която успее този пробив, зависи и скоростта, с която страната ще излезе на широкият европейски друм. Опасността обаче съвсем не е преминала.

Бойко Борисов е само лицето на тези които доведоха страната до тази национална катастрофа. Това лице вече е в канавката. Опасността обаче съществува. Основната опасност е Доган, Пеевски, ДПС и Русия, която е зад тях.

Доган не е в канавката и умува всеки час как, освобождавайки се от Борисов, ще запази мрежата си. Виждате съвсем ясно, че дори в служебното правителство ДПС има трима министри – на транспорта, на енергетиката и на земеделието.

Как е станало така, няма да гадая, нито да обвинявам някого. Просто такива с фактите. Не се ли унищожи мрежата на Доган и Пеевски, следва ПОДМЯНА вместо ПРОМЯНА. Доган има интерес и ще поощрява цялото джепане да се хвърля срещу Борисов, за да остане той.

Чуйте им мотото РЕСТАРТ НА ДЪРЖАВАТА. Има един критерий, кой кой е. Ако чуете някой да обяснява, как без ДПС не можело да се случи промяната и че ДПС и ДОГАН можело да се изплуват по един или друг начин за очистването на държавата от мрежата на ГЕРБ, трябва веднага да ви светне лампичката, че иска да ви вкара в мрежата на заблудата да викате „Ура” срещу собственият си интерес. Дано да съм разбран от тези няколко реда.

3 Коментара
  1. миуи ваниеи казва

    добре де,след всичко това което се случи и случва ,аз искам да задам един въпрос – НА ТОЯ НАШИЧКИЯ ЯСНО ЛИ МУ Е ,ЧЕ ЕБА МАМАТА НА БЪЛГАРИЯ …..

  2. Ангел Петков казва

    Г-н Бояджиев, много елементарен анализ… Не можете да се отървете от злобата на антикомунистическото мислене. И сега хем ви сърби (за промяна и т.н.), хем ви боли (нали Щатите и Европа обичаха Борисов). На това по света му викат демокрация, което е почти религиозна измама…

  3. Тики казва

    Някои са в канавката, но гледат към звездите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.