Менделсон: Натали Т. иска милиардите на ББ като негова съпруга

3 38 030

Натали Т. вече иска милиардите на своя любовник ББ като негова съпруга, гласи поредният сигнал до Narod.bg за патилата на блондинката.

Ето малка част от новите разкази на Натали в столично заведение с жива музика и скъпо вино – хубавицата сподели пред компанията, че й дотегнало от БиБи Кинг.

Наталка била на бързо набиране и трябвало да отговаря на желанията на любовника си по всяко време. Блондинката споделила, че искала друго – да заживее при ББ като официална жена, вместо да е само една от многото Мата Хари.

Палавата русокоска и сега живеела при него, но искала да се премести там с всичките си дрехи, обувки и екстеншъни, за да станат като семейство.

Така щяла да бъде сигурна, че ББ не поддържа отношения с Борислава Йовчева и други плеймейтки. Наталка жадува за милиони, дори в ефир не можа да скрие алчността и простотията си.

Реклама

В предаването преди обед бе разказана история за бейзболист, който ще получава обезщетение всяка година в размер на 1 милион долара.

Точно тогава Наталка опули очи, светна, започна да подскача на дивана, че искала и тя и пита откъде и да си набави толкова пари.

Възмутени сме от лековатото й поведение – набутана с връзки, се излага убийствено. Излага и богатия си спонсор с коментарите си – предварително подготвени теми и отговори, чете ги от листа и ъъъъ, ааааа, заекване, пъшкане.

Тази водеща без текст на камерата се видя колко й е беден речникът. А в интернет вече тръгна нова подигравка – Наталка ли е новата Банова. А новия чехльо не е Плевньо, а Буци Б.

Бановата Десислава поне не прилича на проститутка от Околовръстното, а и е показвала завиден интелект за разлика от Наталка.

Поредният й каприз бил да ползва автомобилите на ББ с шофьор, защото доброжелателни колежки й разказвали как навремето Миролюба Бенатова използвала автомобилите на главния секретар на МВР тогава – ББ. Сега Наталка искала същата привилегия.

3 Коментара
  1. Бенатко Куролюбов казва

    Куролюба ли?!

  2. майната казва

    Интересна е комбинацията между думите ПУ.ЬО и МУХЛЬО . Получава се ПУХЛЬО. Тази превъзходна форма май заслужава този пезевенк дето си плаща с наши пари….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.