Трагична новина за ГЕРБ: Бойко Рашков остава МВР шеф и в следващото правителство – ще гони хунтата до дупка

8 14 590

Кошмарите на Бойко Борисов започнаха да се превръщат в действителност – човекът, който предприе невиждано в новата ни история изчегъртване на калинките на ГЕРБ и неутрализиране на мафията около Баце, ще остане министър на вътрешните работи и в следващото правителство.

Източник на Narod.bg разкри, че вече е постигнато съглашателство между основните политически сили, които могат да сформират кабинет, че настоящият силов вицепремиер изпълнява задълженията си безупречно, затова трябва да му се даде по-голям хоризонт на действие.

Реклама

Основната задача на Бойко Рашков и в бъдещото правителство ще е да с пълни сили да разследва всички престъпления по цялата вертикала на държавната структура, извършени от мутрите на хунтата.

За неговото оставане на поста говорят и действията му – Бойко Рашков не се поколеба да влезе в открит конфликт с подложената на ГЕРБ прокуратура що се отнася до купуването на гласове, който престъпен прийом е единственият начин мафията на Борисов отново да се промъкне във властта, макар и през задния вход.

Засега е ясно, че лидерите на „партиите от протеста” – Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончева, Арман Бабикян и маргиналните политически формации, които ги подкрепят, са твърдо „за” Бойко Рашков да продължи да ръководи едно от най-важните за националната сигурност министерства – МВР.

8 Коментара
 1. Stan казва

  Това е ДОБРА новина !!!
  Само така ще бъде смачкана мафията.
  Бойко Рашков, Петков и Василев са успешни министри!
  Трябва да останат и в следващото правителство!!!

 2. ИСТИНАТА казва

  Да, на нас ТОЙ също ни харесва с РАБОТАТА си, но се притесняваме от „подкрепата“, която му дават Дончева, Манолова,……..!?!?!?

 3. Да здравствует коммунизм казва

  А тоя дърт корумпир Патрашков, манекен на корупцията и рушветчийството в БГ, кога ще го разследват за безбройните му имоти и резиденции, придобити само със заплата на държавен служител???
  По делата им ще ги познаете на Мунчо мунчовците!!!

 4. анализатор казва

  Смело напред министър Рашков.Цялата прокуратура е разложена от корупция.Всички прокурори с над 3 г.стаж да бъдат освободени.Гешев не ти е ниво министър Рашков.Много нива си над него.

 5. Сандокан казва

  Рашков да си ходи.Подлоги на Черепа и на ДПС не ни трябват.Дългият въртиопашковец да поеме отговорност и да излъчи свой МВР шеф.Какво се крие пъзливецът продажен.

 6. до Сандокан казва

  Ми той дългият въртиопашковец пърди в едно гърне с рашковците, черепите и сопола от сараите бе, крети!:-))))))))

 7. Любопитен казва

  И по какво съдим, че новината не е фалшива?

 8. Пешев казва

  Аз работя в мвр. В нашето ОД всичко се знае – поръчкови конкурси, далавери и тн, освен директора, нищо друго не е пипнато. Никаква ревизия, а пипнат ли ревизия ше излязат адски лай.а. Ама не пипат. Тъй че тия истории са ала бала. Прелръстиха се плазмодиите и ще слушат новите шефове. Един боклук не пипнаха!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.