Планът на Бойко след 11 юли: Тотален погром в България – блокиране магистрали, бум на престъпността и поръчкови убийства, за да разберем, че без Него пропадаме

4 18 392

Бойко Борисов вече има план какво да прави след разгрома, който го очаква на 11 юли, разкри ексклузивно пред Narod.bg разкаял се гербаджия, потресен от намеренията на бившия премиер.

Чакат ни лоши времена, ако МВР не съумее да овладее ситуацията – Бойко е планирал пълна дестабилизация на държавата, за да ни покаже, че без Него България ще пропадне.

Мутрата вече е дал заповед на приближените си строителни босове, с които откраднаха милиарди, да извадят работниците си и да блокират магистрали и основни пътни артерии под претекст, че протестират срещу „манипулираните” избори, обясни информаторът на Narod.bg.

Слагаческите медии на хунтата вече подготвят почвата за такива „спонтанни” протести. В няколко сайта, платени от ГЕРБ, се появи информация за недоволни строители, които били разочаровани от действията на служебното правителство, което започна проверки на раздадените без обществени поръчки близо 9 МИЛИАРДА ЛЕВА.

„Да се говори за злоупотреби по линия на авансовите плащания, инженеринга и конкретните дейности в големите държавни поръчки без да се коментират конкретни проекти е погрешно и манипулативно”. Това обявиха преди дни от Камарата на строителите в България на брифинг, след като през миналата седмица екипът на министър Виолета Комитова разкри, че са открити множество лоши практики в строителството с държавни пари у нас.

„Ние с политика не се занимаваме и нямаме намерение да се занимаваме, но нещата минаха всякакви граници. Най-обидно беше принизяването на тези стотици хиляди хора в роби. Ние не сме собственост на никого”, подчерта той. Дали няма да се занимават с политика, ще видим всички след 11 юли, когато същите тези ще започнат протести, за да дестабилизират държавата в опит да върнат ГЕРБ във властта, предрече източникът на Narod.bg.

Другата част от плана на Тиквата за разбиване на обществения мир е още по-зловеща – близки до сикаджията криминални структури, като например най-бясната част от агитката на Левски, ще почнат да извършват масово престъпления – побоища, бум на кражбите и т н. Тогава Бойко ще излезе и ще каже, че без него криминалният свят пак е завладял държавата, затова е време народът да се освести и да го върне във властта.

За да е пълен кошмарът се подготвяли и няколко поръчкови убийства, което ще даде ново оръжие в ръцете на Борисов с тезата, че без него на държавния рул, поръчковите покушения отново са почнали.

Само да припомним, че докогато беше главен секретар на МВР, България бе окървавена от над 100 неразкрити поръчкови убийства.

За да не се случи зловещият план на Баце, спецслужбите трябва да разследват всички споменати структури, за да не се стигне до извънредна ситуация след изборите, препоръча униформеният източник на Narod.bg.

КАКВО КАЗА САЩ още през 2007 г.: Бойко Борисов е СЪРАТНИК НА ГАНГСТЕРИ, свързан е с УБИЙСТВА

Най-могъщият политик в най-новия съюзник на Вашингтон в световната война срещу тероризма – България, е близък съратник на известни гангстери и е свързан с почти 30 неразкрити убийства в черноморската република, според поверително разследване за оценката на риска в страната, възложено от частна банка.

Информацията е цитирана още през лятото на 2007 г. от от американското издание Congressional Quarterly /CQ/, което от 1945 година насам осигурява висококачествено покриване с новини дейността на “Капитолия”.

Статията е изпратена от българското посолство в САЩ до Президентството, Министерството на външните и вътрешните работи, съобщиха за БГНЕС от дипломатическата ни мисия.

Американското партньорство с 48-годишния тогава Бойко Борисов е най-новият пример за политически компромис заради глобалната война на администрацията на Буш срещу тероризма, която кара Пентагона, ЦРУ и ФБР да се съюзяват с някои от най-корумпираните и агресивни световни лидери.

Бивш бодигард на последния комунистически диктатор и неговият посткомунистически наследник, преди да бъде назначен за главен секретар на МВР през 2001 г. , Борисов настояваше да му бъде призната по-голяма роля миналата година за откриването на офис на ФБР в столицата София, пише в статията.

Маниак на тема карате, чиято запазена марка в облеклото е черно кожено сако, Борисов е и главен участник в миналогодишното споразумение с администрацията на Буш за американски военни бази в България като потенциална отправна позиция за атака срещу Иран.

Реклама

Борисов, който поощрява съпоставянето му с Арнолд Шварценегер, напусна миналата година вътрешното министерство, за да стане един извънредно популярен кмет на София и има малко съмнение в България относно това, че действията му са насочени към оглавяване на правителството на страната на изборите през 2009г.

Според дебело 3 инча поверително досие обаче, събрано от екип от бивши американски топ полицаи за швейцарска финансова институция, Борисов е също считан и за „бизнес партньор и бивш съратник на някои от най-големите гангстери в България“.

Докладът, който датира от 2205 г., е получен при условие, че банката и разследващите няма да бъдат назовани.

Докладът подсказва, че по време на 4-годишната си работа във вътрешното министерство от 2001-2005г. Борисов е използвал служебното си положение, за да управлява официалната корупция, така че свързани с гангстерите лица да премахват своите конкуренти от подземния свят.

“След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на МВР през 2001г. имаше голям брой убийства в гангстерски стил на лица, идентифицирани с криминални групировки в България”, се казва в доклада. “Нито едно от тези убийства не бе разкрито. Много разследвания, както се говори, водени от Борисов, са били закривани без резултат или обяснение”, твърди докладът.

В него са събрани детайли за връзките на частната охранителна фирма на Борисов ИПОН, и както се говори, близките отношения с престъпната групировка СИК.

“Борисов има документирана история за бизнес връзки с лица, които сe предполага, че са босове на организираната престъпност в България”, се казва в доклада, който включва детайлни профили на заподозрени престъпни съдружници на Борисов и 28 “неразкрити убийства” под негов надзор.

“По време на управлението на Борисов като топ полицай само дребни бандити без значение са изправяни пред правосъдието, докато неговите бивши бизнес партньори процъфтяват, а техните съперници систематично биват избивани”, твърди докладът, позовавайки се на широко разпространени от българските медии сведения.

Разследващите от името на банката са стигнали до заключение, че връзките на Борисов с гангстери, за които се говори, трябва да дадат основание за “извънредна предпазливост от страна на американските полицейски служби, които отговарят за връзките и информационния обмен с България”.

Същевременно CQ цитира думите на бивш високопоставен ръководител във ФБР, който изрази съжаление, че администрацията на Буш е приела България и съответно Борисов като съюзник в борбата срещу тероризма.

“Борисов вероятно е изминал дълъг път, за да се изчисти и моето мнение е, че той е бил много по-уязвим за критики през 2005 г. отколкото сега”, каза бившият високопоставен служител на ФБР, пожелал анонимност.

Той обаче добави, че “американското правителство е направило “много лош избор с кого да се съюзи в България.” “Какво пък – изглежда, че приемаме помощ от всеки, колкото и да е мръсен, в борбата срещу тероризма”, посочва още служителят на ФБР.

Заклевам се, че това на 100% е абсолютна лъжа. Ако беше така аз нямаше да съм получил през 2003 година награди от ФБР, Европол, Интелижънс Сервиз, заяви кметът Бойко Борисов по повод статията в авторитетното американско списание Congressional Quarterly.

Борисов покани журналистите в кабинета си, за да видят снимките му с министри на вътрешните работи на Великобритания, Франция, Испания и отново да покаже наградите, които е получил от тях още през 2003 г, съобщи БГНЕС.

Той каза, че знаел от кои кръгове в България е поръчана тази публикация, с което се целяла да бъде уязвен той и партията ГЕРБ, която набирала изключителна скорост. Това били десните и някои от кръговете в БСП, в които са парите и напомни случая с Топлофикация-София.

Ако всичко това беше вярно аз нямаше да ходя с такава сериозна охрана, защото по времето за което съм обвиняван 2001 – 2005 г. на мен ми благодариха от международните институции за овладяване на проблема с „прането на пари“, трафика на наркотици.

Борисов цитира международните организации ФБР, Интелижънс сервиз, Европол, че 2003 г. България е била на трето място по залавяне на наркотици и в борбата с фалшиви кредитни карти.

4 Коментара
  1. Градинаров казва

    Интересно ще бъде , ако станат партизани и партизанки и поведат Курс на въоръжена борба ! Толкова много книги има издадени на времето , трябва само да се чете. Винету и Робинзо Крузо няма да им свършат работа. Съмнявам се , че Мата Хари е готова за такава битка ?

  2. Николай казва

    Национализация на тези фирми и изпреварва що трепане. Но зелените чорапи няма да направят нощо, освен да лижат краварки задници.

  3. […] който го очаква на 11 юли, разкри ексклузивно пред Narod.bg разкаял се гербаджия, потресен от намеренията на […]

  4. […] който го очаква на 11 юли, разкри ексклузивно пред Narod.bg разкаял се гербаджия, потресен от намеренията на […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.