Депутат на „Демократична България“ бетонира плаж „Смокиня” и лапна €720 000 комисионна от „Корал”– това ли са новите спасители (РАЗСЛЕДВАНЕ)

0 10 184

Депутатът от „Демократична България” – бургазлията Димитър Найденов, е пряко свързан с бетонирането на плаж „Смокиня-Север”! Това ли са новите спасители – същите като старите мошеници от ГЕРБ? Идват избори, мислете, преди да гласувате, алармира Narod.bg?

Със сигурност г-н Найденов няма да иска и няма да се “застъпи” за казуса “Смокиня” и фондирания с незаконно строителство плаж насред защитена територия “Пясъчни дюни”.

На плажа вече откри луксозен клуб-ресторант с всички данни за мощен инвестиран финансов ресурс. Бъдещ, вероятно силно печеливш бизнес.

Клубът се казва Cavo Beach. Cavo Beach е търговска марка на Вес Трейд Груп. Собственик и управител на Вес Трейд е г-н Веселин Борисов Борисов. Г-н Борисов е собственик и управител на Бедрум ЕООД.

Същият г-н Веселин Борисов е управител и на фирма „Колор БГ”. Няколко години по-рано в същата „Колор БГ” управител е въпросният г-н Димитър Найденов.

Кандидат-депутатът, вече знаем, е собственик и управител и на фирма с име „Зенит Комерс”. Тази, която е обслужила сделката „Корал” срещу комисионна от 720 000 евро (съдебно решение: 124/2009 г. на Административния съд – Бургас.)

„Зенит Комерс” и днес е съдружник с фирма „Колор БГ” с управител г-н Борисов, същият управител на „Вес Трейд”, собственик на търговската марка Cavo Beach, която се окопа на метър и половина дълбочина с около 200 бетонни пети, всяка около 150 кг. – в пясъка.

Цитираните данни и факти пораждат съмнението, че този плаж ще бъде посетен, но няма да бъде защитен от г-н Димитър Найденов. Луксозният бизнес, разположен на него е собственост на обвързани с г-н Найденов компании и лица.

Реклама

Това е „новото” лице на политиката у нас. Въпреки че информацията за Найденов беше предадена на ръководството на партията „Демократична България”, която го издига за депутат преди последните парламентарни избори, те всички си замълчаха и той стана депутат в последното Народно събрание.

След публичните ни разкрития по темата, след назначаването на служебния кабинет едва само няколко медии отразиха казуса с Найденов, а отново партията-носител си замълча с уверението към нас, че нито една медия няма да го публикува.

Както и се случи (Narod.bg няма да влезе в корупционните игри на „демократите” и дава трибуна на скандала).

Вероятно сега те управляват медийния пазар, щом могат да диктуват какво да излиза и какво не. Сега наблюдаваме тяхната безпрецедентна като бюджет рекламна кампания за новите избори, а нашите най-близки хора по идеи от Зелено движение, мълчат виновно, устремени към жаждата за власт и депутатските си места в новия парламент.

Всичко се повтаря, а очите на новите наследници на герб светят като на обезумели, заслепени от жаждата за власт.

България наистина може много повече!

Допълнения и линкове:

Бедрум ЕООД, търговски регистър:
https://portal.registryagency.bg/…/VerificationPersonOrg…
Веселин Борисов Борисов, bird registry:
https://bird.bg/tr/?v=view…
„КОЛОР БГ“ ООД, търговски регистър:
https://portal.registryagency.bg/…/ActiveConditionTabResult…
„КОЛОР БГ“ ООД, bird registry:
https://bird.bg/tr/?v=view&guid=130592007
Димитър Найденов и Зенит Комерс, bird:
https://bird.bg/tr/?v=view…


Димитър Найденов е управител на „Колор БГ”, след това е управител Веселин Борисов, едновременно с това Найденов е собственик на „Зенит Комерс” и е съдружник с „Колор БГ”. „Колор БГ” е основен съдружник с „Бедрум” ЕООД, наред с още няколко интересни субекта в Лозенското обкръжение – „ЛАБИРИНТ 2008“ ЕООД и „ТАРФА БИЙЧ“ ООД.

Разследването е публикувано във фейсбук групата „Да спасим Корал”, заглавието е на Narod.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.