Новина на Narod.bg: МВР респектира основния дилър на гласове за ГЕРБ във „Факултета” – Йончо, племенник на Киро Японеца, се скри зад граница

1 5 172

Поредната добра новина в Narod.bg – МВР респектира основния купувач на гласове в софийското гето „Факултета”. Георги Петров – Йончо, племенник на подземния бос Кирил Киров – Киро Японеца, е бил предупреден с полицейски протокол да не купува гласове в ромския квартал.

Йончо подписал и казал, че до края на юли отива в чужбина, за да не се изкуши и за пореден път да попадне в килия.

Йончо е един от основните купувачи на гласове за ГЕРБ във „Факултета“

Така Бойко Рашков така удари основния дилър на ГЕРБ във гетото, обясни униформеният източник на Narod.bg.

Последно Йончо влезе в новините през октомври 2019 г., когато племенникът на Киро Японеца бе оправдан и на последна инстанция по обвинението, че е подбудител на стрелбата по сина на боса.

Реклама

За 9 г. в затвора обаче влезе братът на Йончо – Марин Петров, който на 2 юни 2015 г. простреля наследника на Японеца – Януш Киров, по време на протест на жителите на жк. “Факултета” пред къщата на богатата фамилия.

До недоволството се стига, след като приближени на Киро Японеца и синовете му пребили съпругата и дъщерите на Марин Петров, както и роднини на Георги Петров-Йончо, който има отколешен конфликт с вуйчо си.

Киро Японеца също ще бъде предупреден да не се поддава на машинациите на хунтата ГЕРБ

Според оперативни данни на службите Киро Японеца също осигурявал гласове за ГЕРБ на миналите избори. Очаква се и Кирил Киров да бъде предупреден с протокол да не се поддава на натиска на ГЕРБ, защото рискува да бъде обвинен и съден.

Предвид миналото на ромския бос новото пребиваване в килия може и да е за по-дълго време.

1 Коментар
  1. Бай Ландо казва

    Киро „Японеца“ с тези цайси, много прилича на братовчед на Ким Чен Ун.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.