Пиарите на Боко топ КОМПЛЕКСАРИ: Блокират във фейсбук критични журналисти и общественици

1 4 474

Пиарите на Бойко Борисов са същите комплексари като него, разкри очевидец пред Narod.bg.

Севдалина Арнаудова – Шехеразада и изгоненият поради некадърност от няколко медии Никола Николов блокират във фейсбук страниците на ГЕРБ и на Буци всички критично настроени потребители на социалната мрежа, категоричен е източникът ни.

Шехеразада направи свое чекмедже покрай Тиквата

Реклама

Всяко мнение, което не следва правата партийна линия, че Тиквата е Спасителя на България, че под кубинката на ГЕРБ народът ни ще просперира с най-ниски пенсии и заплати в ЕС, води до блокиране на автора от двамата „топ пиари“.

„Преди дни написах под публикация на Севда, понеже всички знаем, че тя пише в страницата вместо Мутрата, че скоро очакваме да го видим в затвора заради раздадените на „правилните” фирми без обществени поръчки близо 9 милиарда лева. На следващия ден страницата на Боко вече беше невидима за мен. От мъка си сипах едно уиски”, смее се читателят на Narod.bg.

По този начин от фейсбук страницата на Бойко Борисов са премахната много критично настроени журналисти и общественици с крайната цел под безумията на Баце да има само хвалебстви”, убеден е низгвернатият от хунтата информатор на Narod.bg.

1 Коментар
  1. БАЦО казва

    ЛЯТОТО Е СЕЗОНА НА ПОЖАРИТЕ ….КОЛКО НЕЩА МОГАТ ДА ИЗГОРЯТ…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.