Бойко сънува: Аз все още съм премиер! (Вижте как Мутрата лъже в официалния си Туитър профил)

1 5 162

Бойко Борисов очевидно не иска да пусне кокала и още бълнува, че е премиер на българския народ. Лидерът на ГЕРБ отчаяно се опитва да се задържи на престижния пост, пък макар и само виртуално, видя Narod.bg. Наша проверка показа, че в профила на Борисов в социалната мрежа Туитър все още пише, че той е премиер на България. 

Скрийншотът е направен от Narod.bg днес – 4 юли, три месеца след като Боко (макар и неохотно) сдаде властта. 

Туитър не е сред най-популярните социални мрежи у нас, въпреки че и доста българи го използват, но е изключително сериозно използван от световните лидери. 

Реклама

Профилът на Борисов е верифициран като официален със синя отметка, което означава, че ако някой не знае кой е премиерът на България към днешна дата, лесно ще се заблуди, че това е именно той.

Narod.bg припомня, че малко след като падна от власт, пиарите му смениха статуса му във Фейсбук от „министър-председател“ на „председател на ГЕРБ“. Сега им напомняме да актуализират заеманата от него позиция и в акаунта му в Туитър, за да не лъже народа и света и по тази линия. 

Далече сме от мисълта, че ББ сам си пише туитовете, тъй като са на английски, а много добре знаем, че английският на бившия премиер се изчерпва с „конграчулейшън“.

1 Коментар
  1. !!! казва

    Ех, мечти, мечти!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.