„Ти си го избра”: Сотир Цацаров забъркан в тежка корупция за много пари, има документи (РАЗКРИТИЯ + ВИДЕО)

2 5 177

Репликата „Ти си го избра”, която бившият градски прокурор на София Николай Кокинов отправя към Бойко Борисов на таен запис, визирайки Сотир Цацаров като главен прокурор, намери своето обяснение – Баце и Цацаров са от една и съща порода крадци, разкри Narod.bg.

Записа на Бойко Борисов, Николай Кокинов и Миро Мършата може да чуете тук:

Настоящият шеф на КПКОНПИ е забъркан в изключително тежка корупция, като престъплението на Цацаров е документирано с таен запис. Бомбата хвърли бившият съдия от Софийския градски съд Румяна Ченалова в предаването на Веселин Дремджиев.

Реклама

„Едно лице, което сега няма да обява, има лично участие, включително данни за доказателства на материален носител за участието на Цацаров в една тежка корупционна схема за много пари, която сега няма да оглася.

Нещата са наистина сериозни и смятам, че както тази информация, така и информацията, която беше прикрита досежно Иван Гешев за неговите сметки в швейцарски банки, ще излезе наяве”, безапелационна е Ченалова.

От думите й стана ясно, че в момента още се работи по сигнала за корупцията на Цацаров. Когато бъде готов, той ще бъде предаден на вътрешния министър Бойко Рашков, защото Румяна Ченалова няма доверие на прокуратурата в този й състав и с това ръководство

Вижте видеото, частта за далаверата на Сотир Цацаров е след 10-ата минута:

https://www.youtube.com/watch?v=jweGgEXLEFo
2 Коментара
  1. КОЛАРОВА казва

    ЦАЦИ Е ГОУЕМ ЛИСИК ,И МАКАР И ЕДИН ОТ ПОСЛЕДНИТЕ КОИТО ЩЕ ГО ОТНЕСАТ НО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ,АВАНТА НЯМА ДА МУ ПУСНАТ

  2. Да попитам само казва

    А другарят ТараШко в каква корупция е забъркан??Малка, голяма, много голяма или средна??
    Мерси за отговора!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.