Само в Narod.bg: Глутницата на Бойко озверя, вече не крие страха си – плюе и кълне народа като за последно

3 2 904

Глутницата на Бойко Борисов вече не се крие – последните гербопитеци зад Мутрата откровено плюят и обиждат народа без цедка на езика, защото животът й е поставен на карта, която ще изтеглим всички ние на 11 юли, установи проверка на Narod.bg в социалните мрежи.

Ако на миналите избори шайката на ГЕРБ все пак се опитваше да държи приличен тон и да омайва избирателите само с лъжите на Тиквата, сега страхът е изострен докрай, затова платените тролове на Борисов директно плюят и кълнат всички, които не са зад него – т.е., целия народ.

Ето какво написа по повода Весислава Танчева във фейсбук, като приложи и скрийншотове от „посланията” на гербопитеците:

Има съвсем осезаема промяна в изборната тактика на ГЕРБ спрямо изборите на 4 април и тя е най-видима в поведението им в социалните мрежи.

Може да ви се струва, че тролските им фабрики бездействат, но това е защото не членувате в техни групи или рядко поглеждате в регионални групи и страници.

Там са си, по-забележими от всякога, но и някак затъпели, груби и не особено старателни.

Реклама

Преди изборите на 4 април се бореха да запазят изборната  периферия на партията – държаха се относително прилично, опитваха да са убедителни и пълзяха по всяка по-активна или по-населена група.

На тези избори напълно са прежалили избирателите извън твърдото ядро от калинки и службогонци и не хвърлят излишни усилия да убеждават хора по групите.

Цялата им енергия е насочена към удържане на ядрото на партията, поради което и посланията им са насочени към техните си избиратели, не към нас.

Работят само в групи и страници, където се очаква да има повече гербериат, посланията са плоски, не особено умни, разчитат на къса памет и остатъчна влюбеност към вожда им. Разчитат и на простичко банване на опоненти, не влизат в спорове, а директно обиждат, кълнат и трият. Скука!

Доста отчаяно поведение, напълно в синхрон с цялата им кампания, изградена върху лъжи, погребални тоналности и брутално плюене по Радев и служебното правителство.

Огромна грешка, според мен, но човек не бива да пречи на врага си да греши.

PS. Скрийншотовете са просто първите, попаднали ми пред очите, докато скролвах да търся примери. Въобще не са изчерпателни по темата, но са показателни.

3 Коментара
 1. ;МУТРА СТАЖАНТ казва

  ЕЕЕЕЕ,ЛЕКО С БАЦО ВЕ ,НИТО СТЕ МУ НА КЮЛЧЕТАТА НИТО НА МАНГИЗАТА,КОГА НАПРАВИТЕ ПОНЕ АДНА ДЕСЕТА ОТ ТОВА КОЕТО ИМА ,МОЖЕ СА УБАЖДАТЕ БЕ,ГОУЕМ Е ГОУЕМ – И В МАНГИЗА И В ЗЛАТО Е НОМБЪР

 2. !!! казва

  Браво! Разкошен коментар!

 3. Симеон казва

  „Другарю“ много ви вЕрваме
  По същият начин си се клел,когато са те приемали в БКП с връзки
  По същия начин си се клел,когато са те приемали в „Магнаурската Школа“
  с нулева езикова подготовка и очевидно с подарена диплома за средно
  образование.Защото 1 западен език и руски език бяха задължителни!
  Със същата клетво-готовност си преследвал и българските мюсюлмани само
  защото вярват в друга религия.В света,да те светна има около 100 религии,за
  които нищо не се споменава във „Винету“.Скъпи ЕДНОКНИЖНИКО !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.