Топ ченге пред Narod.bg: Мутрите на Бойко бягат зад граница – Сашо Сталийски, Котараците и Дидо Дънката се спасиха от арест, засега

0 24 643

Служебният кабинет взе насериозно купуването на гласове и вече готви арести за поне 30 мутри от обкръжението на Бойко Борисов, които през години са му помагали да купува масово вота, за да държи юздите на властта и ключа към хазната за лично обогатяване, разкри Narod.bg.

Къртици в МВР обаче подали сигнал до хунтата, че белезници ще щракат около вота на отявлените поддръжници на криминалното пазаруване на избиратели, затова повече от забърканите в безобразието вече са напуснали страната, докладва наш източник от върховете на Министерството на вътрешните работи.

Сред временно спасилите се от арест, засега, с бягство в чужбина са знакови имена от обкръжението на Мутрата – момчето за всичко на Баце Сашо Сталийски, цялата орда на кръга „Котараците” воглаве с тартора им – пернишкия олигарх и дедесар Людмил Стойков и варненския изборен търговец, аферист и контрабандист Даниел Славов – Дидо Дънката.

Реклама

Варненецът изчезнал в посока Швейцария, след като в ареста попаднал неговия подчинен в престъпната йерархия Николай Тошев – Чирпанския с обвинение за участие в престъпна група за купуване на гласове. Заедно с Чирпанския е арестуван и бандит с прякор Коча.

Вече вървят разпити на служители на хотел „Капитол“, собственост на Дънката, за това каква среща е имало на кметове от общини от Варна с Чирпанския.

В близките дни, обаче, се очакват спецакции, при които в ареста да попаднат изборните търговци около Борисов, които до момента не са успели да изчезнат зад граница, обясни топ ченгето пред Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.