НОВИНАТА в Narod.bg: Бойко Рашков готви арест за 30 мутри от глутницата на Бойко Борисов

1 31 934

Вътрешният министър Бойко Рашков сериозно се е заел да изчегърта изборната мафия на ГЕРБ, която от десетилетие подменя вота на народа с откраднатите от всички нас пари.

Силовият вицепремиер вече е взел и конкретни мерки срещу поредното пазаруване на избиратели – спецслужбите са съставили и оставили на бюрото му списък с 30 имена на мутри от най-близкото обкръжение на Баце, които да бъдат арестувани около изборите на 11 юли, разкри ексклузивно пред Narod.bg високопоставен източник от върха на МВР.

Реклама

Сред имената били членовете на кръга „Котараците” като Александър Сталийски, който от години финансира криминалната подмяна на изборите, за да може неговият ментор Баце да държи властта в името на кражбите за милиарди.

Сред мишените са още неколцина олигарси на Мутрата, с чиито финанси, откраднати чрез компрометираните обществени поръчки се плаща на изборната мафия. Според сигнала е възможно част от арестуваните да не са обвинение в опорочаване на изборите, защото за всеки от тях спецслужбите разполагат с цял каталог престъпления, останали неразследвани по време на глутницата ГЕРБ.

Кои точно от разбойниците на Бойко Борисов ще гледат слънцето през решетки – предстои да научим до дни.

1 Коментар
  1. Бай Ландо казва

    А дано!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.