Дойната крава на Бойко – „Автомагистрали” ЕАД, крие стая за любов – лукс кревати, баня с воден масаж и шкаф с напитки (СНИМКИ)

2 4 328

Държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД, дойната крава на Бойко Борисов в продължение на десетилетие, се е обзавело със стая за първа помощ в административната си сграда, която доста напомня на място за любовни приключения, видя Narod.bg.

В нея липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт, така че, очевидно, не е била направена с цел спешна медицинска помощ, пише bird.bg.

За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони.

Реклама

Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-директора Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално спускан до линейката.

Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на “Автомагистрали” ЕАД и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.  За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на “Автомагистрали” ЕАД е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници,  но до момента те не са предоставени.

“Автомагистрали” е в епицентъра на огромен скандал с раздаване на държавни средства за строежи на пътища на тъмно и авансово на близки до предишната власт фирми. На фона на тези стотици милиони обзавеждането на “стаята за първа сексуална помощ” е скромно, но необходимостта от нея е твърде спорна.

2 Коментара
  1. мерси казва

    абе друго си е да хвърлиш приумиращ в жакузи, да удари една кола, да направят едно дишане уста в уста и….като живне – има и бонбон за мерситУ

  2. П.К.П. караЦура казва

    Като стар БКП-партиец, БОКо е издал тайна устна заповед във всяка административна сграда да се оборудва явочна квартира с шкафета по ГЕРБ-стандарт за нуждите на Партията, Вожда и фирма ИПОН, в които квартири да се допускат само Мара Харите и то само в присъствието на Боса!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.