Дипломат призна: Русе пропищя от престъпленията на Пламен Нунев от ГЕРБ

2 6 250

Русе и регионът пропищяха от далаверите и безобразията на депутата от ГЕРБ Пламен Нунев.

Както Narod.bg няколко пъти е писал, бившият милиционер се изживява като местен деребей – през него трябва да мине всяко важно назначение в администрацията, негова фирма трябва да спечели всяка тлъста обществена поръчка, негови хора трябва да се назначават на позиции, от което после гербопитекът да се възползва както пожелае.

Сега зловещата роля на Пламен Нунев за живота в Русе описа и дипломатът Стефан Тафров.

„В Русе се виждат всички проблеми, които ги има в България. Местният деребей от ГЕРБ се казва Пламен Нунев, който е дългогодишен депутат”, призна пред Евроком Тафров.

Реклама

„Масово хората се оплакват от него, но той не е единствен. Сега пък Русе се оплаква от БСП, а ДПС също имат своя дял от тортата. Т.нар патриоти също са вилнели там.

Там се забелязват проблемите в мащаби, но страхът си отива постепенно, вече хората не ги е страх, както преди”, допълни Тафров.

„Най-европейският град в България е Русе, защото от там е дошла Европа в България. Русе е изолиран от пътната мрежа в България. Участъкът Бяла-Русе е най-опасният в страна – там умират хора, особено на кръговото.

Кръговото движение край Бяла е открито 2010 г. от Бойко Борисов със сбъркан проект и оттогава досега гинат хора и се блъскат тирове. Северна България е онеправдана откъм пътища. За Русе и за България е важно този град да бъде съживен отново”, отбеляза дипломатът.

Актуална шега гласи, че Борисов не е направил 500 млн. магистрали, а е направил 500 млн. от магистрали. Това бил лапсус на Борисов”, завърши Стефан Тафров.

2 Коментара
  1. ДЯДО ЙОЦО казва

    ЯЗЕ МИСЛИМ ,ЧЕ БОБОЧЕТАТА ША СВЪРШАТ РАБОТАТА САМО ШРЕКО ДА ГО НАМЕСТЯТ ,ТО У РУСИ ЛЕТОСКА МНОО ТОПЛО,НЕЩАТА ПЛАМВАТ ЕЙ ТЪЙ ОТ НИЩОТО

  2. Supermag казва

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.