Мафиот тормози жителите на Пирдоп, Златица, Антон, Челопеч и цялото Средногорие. Турхан Карачобан е страшилището, което търгува с гласове на поредните избори

5 8 244

Мафиот тормози жителите на Пирдоп, Златица, Антон, Челопеч и цялото Средногорие. Турхан Карачобан е страшилището, което търгува с гласове на всички избори, научи Narod.bg.

Местен дерибей се опитва да влияе на изборния процес в региона. За това ни се оплакаха местни граждани. Турхан Карачобан се оказва нещо като местен дерибей, който е най-известният изборджия в региона.

Местни са категорични, че Карачобан работи като изборджия на всички избори и в зависимост кой му даде повече пари, купува гласове за поръчителя.

Турхан Карачобан се оказва нещо като местен дерибей.

Много са хората, пропищели от него и живеещи в страх, защото се оказва, че Карачобан е местна мутра.

Реклама

Още в годините на групировките е бил дребна риба и се е занимавал с кражби на коли, печелейки пари от луксозните возила, вземайки откуп от собствениците им.

После от дребен престъпник се трансформира в местен дерибей, казват хората пред Narod.bg. Няма сектор, в който няма пръст Турхан, започвайки от лихварството, незаконен дърводобив, заграбване на земеделски земи, източване на вече приватизирани предприятия чрез охранителната си фирма, та дори посяга и на военни имоти, са сигурни местните, целият регион Пирдопско е в капана на този дерибей. Заплашва наред като дойде време за избори.

Според граждани това е защото те не искат да си продават гласа, но нямат накъде. „Страхуваме се, защото е пуснал пипала навсякъде. Дори се хвалеше, че е махнал шефа на полицията и е сложил свой. За щастие беше за кратко време и сега сложиха друг.

Видели сме се в чудо и живеем в страх. Не смеем да излезем с имената си, защото според нас този човек е безскрупулен и може не само да ни тормози чрез хората си в местната власт, но и да ни посегне физически. Със сигурност взима много пари от партиите по избори, но най.лошото е, че гледа да ги открадне. За да може да отчете дейност, заставя мирните граждани на Средногорието да гласуваме за когото той иска.

Повечето сме възрастни хора. За ромите да не говорим. Как да се борим с такъв човек, който е пуснал пипала навсякъде?! След като успя да си назначи и шеф на полицията, представете си как се чувстваме ние. Страх ни е да се обърнем дори към правораздавателните органи. Сега шефът на полицията на Пирдоп не е негов човек, но какво ни гарантира, че след изборите няма да си сложи отново който пожелае на негово място.

Дано прокуратурата да се самосезира и да се отървем от тази местна мафия, която тормози целия регион. Разчитаме на вас, защото за сега няма на кого да се оплачем! Страх ни е!“

5 Коментара
 1. милчо казва

  тоя път няма да му се получи най много да изяде дървото

 2. Supermag казва

  доставка на охладена риба https://www.supermag.bg/food_products/Riba-i-ribni-producti/Ohladena-riba

 3. Уйо Голомъди каза казва

  Хахахааааааа, по-голяма тъпня не бях чел. Кой е автора на това малоумно творение …или е някой недоклатен писар? В района имаме една платена „журналистка“ която пише подобни тъпотии защитавайки интересите на местни управници. Каквито и лъжи да пишете няма да сте на власт

 4. Катя казва

  Не бъди толкова сигурен…Едно е ясно и сигурно,никога вече Бойко мутрата от Банкя и свинете от Герб-мафията!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.