Бойко е бесен: ГЕРБ във Варна се разпадна, мишките се разбягаха

4 9 571

Мутрата Бойко Борисов е вдигнал небивал скандал във Варна вчера, след като разбрал, че хунтата в морската столица се е разцепила, научи Narod.bg.

Сикаджията беше в морския град в опит да стегне редиците, но се оказа, че редици вече няма – офисът на ГЕРБ пустее заключен.

Гербопитеците му отпуснали края, установил лично Баце – лисвали каквито и да било партийни събития, а водачът на листата – бившият здравен министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса, бил омразен дори на най-верните партийци.

Реклама

Нежният доктор, фалирал „Александровска болница”, не се виждал дори на предизборни плакати, самият той рядко се мяркал в града и единствено ликът на бившия спортен министър Красен Кралев обирал негативите в центъра на родния му Варна.

„Явно в структурата започва разпад, активистите не са ентусиазирани предвид отслабването на ГЕРБ и нямат хъс, за да активират повече избиратели за бившите управляващи”, споделиха източници на Lupa.bg.

Политици от други партии пък смятат, че мишките ще се разбягат съвсем, когато на 11 юли ГЕРБ изпадне от политиката без никакви шансове за връщане във властта.

Бившата управляваща партия ще започне да се цепи, както става винаги в подобни политически ситуации, както се случи с НДСВ, СДС. Тези, които бяха част от ГЕРБ само заради облагите на властта, ще си тръгнат, защото нямат интерес да са на страната на губещия, анализираха ситуацията вещи в политическите въртележки.

4 Коментара
 1. А казва

  ГЕРБ печели вота във Варна с разлика, Борисов държи службите. Кой покри разстрела на Боксьора? Маджо и ТИМ са „партия“
  alt
  Бойко Борисов загуби изборите в Благоевград тактически, ако беше изпратил бригадите на Пашата, ИТН и БСП нямаха никакъв шанс. Югозападът е „пашалък“ на ГЕРБ.

  Борисов играе една и съща игра на всички вотове и всички платени „социолози“ се връзват – прави се на „умряла лисица“.

  ГЕРБ ще спечели парламентарните избори в Благоевград – загубата на местния вот е пунта мара и врътка на Борисов.

  Бойко Борисов не отиде в Благоевград преди изборите, но не пропусна да направи знаков рейд във Варна, след като триото Радев&Янев&Рашков стартира предизборната акция на службите срещу общината и изборджиите на ГЕРБ.

  Борисов блъфира остро – провокира интрига в своите корпоративни схеми в морската столица, за да използва ресурса на кабинета за свои цели.

  И триото Радев&Янев&Рашков изпрати проверка в община Варна – „софийски бригади“ на МВР, ДАНС и НАП. Защото Борисов държи всички служби във Варна.

  Бойко Борисов държи службите във Варна много преди да стане главен секретар на МВР – чрез Младен Михалев-Маджо и един от босовете на ТИМ.

  Иначе нямаше как да излезе от ситуацията с инкасото Пламен Щ., ликвидиран в едно от районните управления на ОД МВР през 1998г.

  Министърът на вътрешните работи Богомил Бонев е нямал никакъв интерес да го „покрие“ – напротив. Местни фактори свършиха работата.

  Босовете покриха и разстрела на Венци Боксьора на „Златни пясъци“, опитал се да рекетира заведение на „маджовците“ – министър Рашков ли не знае кой е стрелецът? И?

  Бойко Борисов е силен във Варна не само по линия на службите – Маджо и ТИМ са „партия“, а пинизът с „войната“ заради Атракциона е пълна пунта мара.

  Младен Михалев-Маджо има офис в „Химипорт“ – врата до врата с един от босовете на ТИМ, с когото е съсед и в Швейцария, а сделката я направи нотариус на ТИМ заедно с Йордан Ченков, дясната ръка на Маджо.

  Маджо и ТИМ са „партия“ не само във Варна, но в морската столица Борисов ще се възползва от корпоративните им схеми в полза на ГЕРБ.

  Затова евродепутътът Емил Радев, „прокси“ на ТИМ, грейна в ДКС край Бойко Борисов, а от проверката на Радев&Янев&Рашков нищо няма да излезе.

  Борисов&Маджо&ТИМ са много по-силни от триото Радев&Янев&Рашков – вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков го знае от една среща през 1997 г. в хотел „Черно море“ и СРС-материалите от рандевуто.

  Бойко Борисов ще използва целия си ресурс на макс във Варна, за да спечели с голяма разлика пред ИТН и БСП – Маджо с „бригадите“ на Йордан Ченков, мрежите на Делян Пеевски в корпорациите, ТИМ заради Емил Радев.

  Визитата на Борисов в морската столица в пика на проверките в общината е предизвикателство къв триото Радев&Янев&Рашков и е заявка за победа с голяма разлика.

  Загубата на ГЕРБ в Благоевград, вилаетът на Пашата и Пеевски, е заблуждаваща операция, а предизвикателството във Варна е нишан – ами ако Бойко Борисов направи кабинет след победата на ГЕРБ с премиер Томислав Дончев, който бе с него във Варна, близък с ТИМ и Маджо, с икономическата група на Таки и“пощальон“ на FEDEX Трафика през Черноморието?!

  Триото Радев&Янев&Рашков губи битката с Бойко Борисов не само във Варна и генералите не са основна причина. Не само ген. Богомил Бонев знае защо, но ако иска да спре ББ, ще трябва да извади всичко за инкасото Пламен Щ., Венци Боксьора и Рашков и корпоративната му среща през 1997г. в хотел „Черно Море“.

  Можем да се обзаложим, че няма да го направи, защото Младен Михалев-Маджо може да върне Ресто.

  При такова паритетно разположение на силите между Бонев и Рашков, Борисов няма как да не спечели не само във Варна. И да направи „изненадващо“ кабинет.

  bgsniper.com

 2. Nedelialko pika казва

  Пич, много жълти вестници четеш или много силни наркотици вземаш. Буце е история вече. Дори и да спечелят трябва кабинет с тебе да правят. Свърши се тая гербавата, пък не се знае може и манджото и тим да гризнат дръвчето след изборите.

 3. Supermag казва

  доставка на телешко месо https://www.supermag.bg/food_products/mesni-produkti/teleshko

 4. […] източник: Народ.бг […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.