Само в Narod.bg: С какви скандални записи Бойко държи Манфред Вебер? Видео с девойки ли е цената ЕНП да подкрепя яростно ГЕРБ?

2 6 715

Narod.bg разкри откъде тоя плам у шефа на Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер, когато се налага да защитава ГЕРБ и нейния капо ди тути капи Бойко Борисов.

Наш източник от Брюксел алармира, че от доста време сред евродепутатите се шушука за повече от скандални видеозаписи, които ужасно много притеснявали 48-годишния германец, който е в ЕП от далечната 2004 г.

Реклама

На видеата били записани срещи на момичета за платена любов с топ политик от Европейския парламент, които били поръчани и платени от Бойко Борисов, за да може срещите на разкрепостените труженички с политика да бъдат тайно документирани.

„Това е единствената причина Манфред Вебер да казва на черното бяло и яростно да подкрепя Баце. Мутрата държи партийния си шеф в ЕНП в малкото джобче – и да хванем Бойко с пачките евро по 500 в джоба, Мани, както го нарича Баце, ще го защитава до последно”, разкри източникът на Narod.bg.

Като пример нашият информатор посочи последния текст, качен на страницата на Манфред Вебер, където се казва, че „групата на ЕНП напълно подкрепя българското правителство на Бойко Борисов в усилията му да защити икономиката от отрицателните последствия от кризата с COVID-19, в борбата срещу корупцията (!!!) и в напредъка в процеса на присъединяване към еврозоната”.

2 Коментара
  1. qzp казва

    Тиквата проста държи с нещо Мани. Но с какво? Съмняваме да е с момичета. Като го гледам този Мани какъв педел е по – вероятно да са с момчета.

  2. майната казва

    Не съм сигурен с момичета или момчета го държи, но с КИНТИ със сигурност.Европейските политици не могат да сънуват на Боко шкафчето, камо ли да имат части от него ???Там трудно се правят мръсни пари !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.