Сигнал до Narod.bg: Натали Т. вкара в интрига Цеко Минев и Иван Пилето – вижте чие бебе било от изневяра?

1 35 817

Натали Т. продължава да се излага пред т.нар. елит, който отчаяно драпа с всички възможни средства – прилични и откровено непристойни.

Нов сигнал от източник на Narod.bg разкри, че палавата блондинка със завист и злоба коментирала публично бременността на своята тв колежка Никол Станкулова, която чака бебе от своя годеник Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев.

Любовницата на ББ, полугола и порядъчно пияна, се изцепила на всеослушание на парти в събота вечер в тузарско заведение в марината на Св. Влас на братя Диневи, че Теодор трябвало да иска ДНК тест, защото тя самата засякла Никол Станкулова в компанията на бившия си любовник Ангел Ангелов – наследника на ромския милионер Иван Ангелов – Пилето.

Метресата на Буци е бясна, че красавицата Никол има сериозен мъж до себе си, от когото чака дете, а тя е на повикване на престарелия си любовник, обясни информаторът на Narod.bg.

Реклама

Наталката мечтаела за диамантен пръстен на ръката си и за деца, но младите милионери вече били заети, а свободните не й обръщали никакво внимание, защото била „пу**раната” на Бибитко.

В събота вечер, когато втрещила публиката със съмненията си за бременността на Никол Станкулова, леконравната водеща вдигнала луд скандал на персонала в Св. Влас. „Разголена като за кабаре, Наталка замяраше сервитьорите с пари и реплики: „Размърдайте се, че да не изхвърчите обратно към селата, откъдето сте дошли”, ядосва се източникът на Narod.bg.

След като джапнала няколко коктейла, блондито разказала за новите си преживяванията с ББ. Според актуалната информация от самата нея, Джипк Бибитков й наредил за не качва никакви стехни общи нимки в социалните мрежи.

ББ бил силно притеснен от фриволното поведение на старлетката и от подигравките, който търпял покрай заигравката му със синоптичката. От кръга около Мутрагта шушукат, че палавницата го направила баджанак със Слави Трифонов и половин София поради разкрепостените си представи за живота.

Наталка сподели и плановете си за почивка в Гърция, както мерака си за нов автомобил, защото джипът БМВ за 250 бона, който демонстративно паркирала в пристанището на братя Диневи, бил на цели 2 години и настанало време „Пухчо” да й подари нещо по-ново и по-мощно.

1 Коментар
  1. Zirkoniy казва

    Таз кухарка ако не й затворят устето боковите мутри, сама ше се претрепе с тез мощни возила дето ги кара на по няколко чашки по разбитите пътища на страната

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.