Предизборно Бойко смени Мата Хари с подмокрени Баби Хари (Снимки)

1 1 487

Предизборно Бойко Борисов забрави за младите плеймейтки у нас и в Испания, видя Narod.bg. Красавиците, които се прескачаха в служебната му вила в Бояна и го снимаха да спинка сладко с пачки евро и кюлчета злато, засега са поставени на „трупчета“. Дори испанската афера на Бойко – Борислава Йончева, от която има дете,  е на пауза.

Мата Хари е заменена с Баба Хари

Хиляди кадри от села и паланки показват „Слъцето“ в прегръдките на отрудени лелки, които са го зяпнали  с обожание, а влага се стича от очите им (и не само от очите). За верността си те получават картичка с лика на Борисов, подписана от него! 

Разбира се смехотворните подвизи на нашия Бай Ганьо бяха достойно коментирани в социалните мрежи.

Реклама

„Няма обяснение. Майка ми е обладана от BB King. 50 години трудов стаж, 300 лева пенсия. Не дава лоша дума да кажа за Бойко. Да не би да пръскат с някакви химикали и много хора да развиват зависимост към Борисов?“.

И един брилянтен коментар, отново от Фейсбук: 

КУЛТ КЪМ КЕБАПЧЕТО

Той е всичко. Не само партията и властта. Не просто мъдростта и опита на мускула. Той е предизборната кампания.

Разнасят го по села и мегдани, раздават го на прегладнелите миряни. Той е причастието, което щедро им поднасят. Курдисват го на една маса, подреждат опашка от покорни вярващи, а личният праведен пиар, като строг свещеник контролира церемонията. „Хвани го, прегърни го, усмихни се, щрак, следващия, не се бутайте!“

Голямо кебапче е. Ще има за всички.

1 Коментар
  1. Стефи реферо казва

    А симитлийскио кмет Поли?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.