Защо Буци Борисов с тениска за 253 лв. изглежда по-зле и от клошар?

1 8 510

Българският народ е казал, че хубавият кон и под скъсан чул се познава, но тези дни стана ясно, че и обратното е вярно. Слезлият от властта Буци Борисов и под аутфит на цена една българска пенсия се познава що за стока е, видя Narod.bg.

Граждани разпознаха в една от тениските, с които е пременен лидерът на залязващата ГЕРБ по време на срещите си с гражданите скъп артикул, който дори в намаление струва 253 лева. Въпреки елитната дрешка обаче, ББ мяза на общ работник.

Бдителни граждани разпознаха марката на аутфита на Буци.

„Изумително е как тоя човек каквото и да облече, то изглежда да е било вече носено от конниците в Левски Г, и подарено за служебно на екип по сметоизвозване. Клошарите под колоните на Графа успяват да изглеждат по-спретнати, сигурно защото поне на тях нещо им зависи от външния вид,“ коментира Галин Панчев във Фейсбук.

Реклама

„Не съм сиромахомил, но да се обличаш с поло шърти с цена над минималната пенсия и да се снимаш с фенки, които може би живеят с такава е върхът на лицемерието„, коментира и Димитър Димитров.

Оказва се, че въпросната тениска е нещо като партийна униформа. По села и паланки със същата обикаля и бившият вътрешен министър и настоящ кандидат-депутат Младен Маринов.

Младен Маринов е със същата тениска.

1 Коментар
  1. Ку-Ку казва

    Тая тениска е политкоректна, само вижте BLM манекена, за съжаление не напълно коректна към новото нормално, защото не е направено манекена да изглежда и като трансджендър, твърде много си изглежда като хетеросемейства.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.