Само в Narod.bg: Съдийката, която вкара във война служебното правителство, се кичи с елха от долари

1 8 470

Мария Вранеску – съдийката от СГС, която се оказа, че вече е блокирала две от ключовите назначения на служебния кабинет и вкара кабинета във война с Темида, се кичи с елха от…долари, алармира източник на Narod.bg.

Вранеску, която е от град Попово, първо отказа регистрацията на новото ръководство на държавното дружество „Автомагисграли”, което регионалният министър арх. Виолета Комитова назначи.

А вчера стана ясно, че юристката от Софийския градски съд е блокирала назначението и на новото ръководство на Българската банка за развитие, посочено от икономическия министър Кирил Петков.

Затова и възпитаникът на Харвард съвсем резонно обвини съдийката, че е взела решение в несъответствие със закона.

Реклама

„Точно по този казус имаме пълно несъответствие със закона, защото актовете на Българската народна банка не могат да бъдат спирани.

Когато вече пет седмици водим битката тази банка да започне да работи за обществото, за малките и средни предприятия, да не се дават на осем фирми един милиард, когато вече всичко е завършено и казва, че щом БНБ го е одобрила, трябва да се впише и не може да се спира, се получава едно дълбоко вътрешно убеждение на Мария Вранеску. Тя е взела решение днес в несъответствие със Закона да спре това назначение“, каза икономическият министър.

Това е мечтата на съдийката…

Проверка на Narod.bg във фейсбук показа, че с елха, накичена с долари, Мария Вранеску поздравила своите приятели за новата 2018 година. Явно това е голямата мечта на съдийката от попово – отвсякъде да висят пачки със „зелени гущери”, което е по-лесно постижимо като закриля крадците, отколкото ако служи на правдата.

1 Коментар
  1. Дедо Пене казва

    Цялата съдебна система от ВСС надолу- съдии, прокурори да бъдат проверени какви решения са взимали и ако са в ущърб на обществото ….ВЪН и да станат адвокати с частна практика, а не да лежат на нашите данъци, а пенсиите и грижите за децата и младите семейства да са мизерни!!! Държавата с най-много държавни чиновници, съдилища и огромна полиция БЕЗ НИКАКЪВ ЕФЕКТ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.