Бойко Рашков с ултиматум към Гешев: На 9 юли казвам кои са 37-те топ магистрати, скрили имоти и милиони от НАП

4 32 112

Вътрешният министър и вицепремиер Бойко Рашков даде ултиматум на главния прокурор Иван Гешев до 9 юли да даде информация за парите на корумпираните магистратите, установи Narod.bg.

Става дума за онези 37 магистрати, които имат нерегистрирани пред НАП имоти и парични средства за милиони.

Ако главният прокурор не осветли тайните финанси на магистратите на хунтата, Бойко Рашков обеща на 9 юли сам да обяви имената на тези компрометирани юристи, разкри Сашо Диков по Евроком.

Реклама

„Топло е, че И.Г. са инициалите на един от онези 37 магистрати“, отсече вътрешният министър Бойко Рашков. Тогава и даде обещание, че ако до 9 юли не станат ясни имената на тези магистрати, то той ще ги обяви в студиото при Сашо Диков.

Вътрешният министър коментира и твърденията, че има 19 имота. Той обясни, че става дума за 19 обекта, сред които гаражи и мазета, а не за 19 жилища. Бойко Рашков показа и документи, доказващи думите му.

В cтудиoтo ce включи пo тeлeфoнa и държaвeн cъдeбeн изпълнитeл, кoйтo рaзяcни кaк имoт, зa кoйтo ce твърди, чe e нa cтoйнocт oт 170 хиляди лeвa, a e зaкупeн oт Рaшкoв зa 47 000 лeвa. Пo думитe нa eкcпeртa, тoвa e cтaнaлo при ceдмият oпит зa прoдaжбa, кaтo при вceки тaкъв цeнaтa e пaдaлa cъc зaкoнoуcтaнoвeнaтa лихвa.

4 Коментара
 1. Бай Ландо казва

  Човека се опитва да направи нещо добро за България, но веднага всички ужантигербаджии му скочиха на туш. Тия дето окраднаха десетки милиарди, сега се заяждат с културния човек, за един гараж и една вила , на един етаж и половина, строена през 1977 г. , неизмазана още. И то не за друго, ами защото е десетки пъти по-умен и по-културен от тях. На ужким всички са против ГЕРП, а на реално всичката сган от баш айдуци и кандидат айдуци, пазят ГЕРП като Матрсов на амбразурата. А некои да се обади срещу ГЕРП, а са го изяли с парцалите. А градския кенеф с три кабинки за трите пола, нова,бтв и бнт се “снишават“ и се правят на умрели лисунгери. Чакат кой ще надделее за да креснат и те актуално: Осанаааа или Разпни го! Или Горе-Долу Стамболов !

 2. Stan казва

  Бойко Рашков е много точен!
  Имайте в предвид, че Гешев му е бил стажант.
  Както и да се опитват да го очернят, няма да им мине номера!
  Надявам се след изборите, Бойко Рашков отново да е Министър на Вътрешните работи, за да им разкатае играта на крадливите Гербери!

 3. Емил казва

  Изключителен наглец! Нека даде обяснение за десетките имоти за милиони и брачния договор… Как допуснахме да изровим подобна КГБ къртица – нагъл, некомпетентен, безочлив, агресивен профан, олицетворение на най-гнусното отцеотстъпничество. Попитайте всеки негов студент и университетски колега… Ченгеджията е преподавател по наказателно право, а нещата, с които се занимава нямат нищо общо с правото и правдата. Рашков е позор!

 4. Витошко Лале казва

  С него поне е по-интересно отколкото с шофьора на Методи Илиевски.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.