Нова мръсотия на ГЕРБ: Кандидатът на Бойко за кмет на Благоевград – Андон Тодоров, снима тайно гостите на своя хотел, за да ги изнудва

0 4 859

Бившият кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов публикува във фейсбук скандални разкрития за кандидата за кмет Андон Тодоров – Дончо, подкрепен от Бойко Борисов и хунтата ГЕРБ, видя Narod.bg. От разкиртията става ясно, че гербопитекът снима тайно гостите в своя хотел „Бали” със скрити камери, за да трупа архив от компромати, които да използва за изнудване. В югозападния град в неделя ще се проведат кметски избори.

Атанас Камбитов направи скандални разкрития за гербавия кандидат за кмет

Публикуваме без редакторска намеса целия пост на Камбитов:

За това ще разкажа сега, но за разлика от него ще замълча за неговите семейни ценности и за семейния му морал!

Що за човек трябва да си, за да сложиш скрити камери в стаите, в съблекалните, в часовниците на басейна в хотела си?!

Да, скритите камери ги има, чрез тях той заснема всичко и всички, за да трупа архив, който да използва, ако се наложи.

Реклама

При разговор с един бивш шеф на полицията в Благоевград, същият ми обясни, че това много трудно може да се докаже, много трудно може да се проследи, че не представлява интерес…

Явно за някои наистина не представлява интерес!

Но от морална и професионална гледна точка мисля, че това е абсолютно недопустимо. Целта на Дончо е една единствена – да ползва заснетото за натиск и изнудване на хора така, както, между другото, се опита да постъпи и с мен.

Та, във връзка с морала на същия, трябва да бъде казано и следното – той е собственик на едни т.нар. „медии“, но постоянно се крие зад други лица, такъв е случаят със сайтове като „Региона“, Е-79.бг“, „4-та власт.еу“ и т.н.

Чрез тях непрекъснато омаскарява свои опоненти, но няма достойнството и смелостта да застане с лицето, с името си. Обикновено след като излее поредната доза клевети се оправдава много елементарно „То няма нищо лично, всичко е политика“. Този човек не го интересува нищо, за него е важно да постигне целта си!

За първоначалните му капитали – за разлика от някои хора, аз съм градско момче и съм израснал на 200 м. от хотел „Бали“. Същият този хотел, който се намира на мястото на бившето заведение „Лори“, собственост на Дончо.

Та, хората, които са от Благоевград си спомнят как там се събираха едни „дами“ със съмнителна репутация и имаше таксита, които посещаваха определени адреси, където се въртеше една друга „търговия“. Между другото този бизнес, на един по-късен етап, се премести в Испания, Валенсия. Лесно е да се провери, да бъде установено, че едно време, когато Дончо започва да строи хотел „Бали“, процедурата е нарушена и е почната с фалшив документ. Между другото, това го знаят и много от бившите общински съветници, част от тях, и настоящи такива, и за това нещо може да се направи проверка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.