ГЕРБ е до стената: Шайката използва деца, за да рекламира крадеца Бойко, ЦИК подхваща престъплението

3 2 340

ГЕРБ е до стената! Хайката е в паника от предстоящия изборен погром и вече откровено започва да гази закона, видя Narod.bg. Шайката на Баце в Своге изпадна дотам, че да използва деца в предизборната кампания, което законът забранява.

Невръстни дечица на видима възраст между 5 и 10 години са заснети с фланелки на Мутрата, за което алармира кандидатката Кристина Касабова от ДБ.

Реклама

„Скандално низко и порочно! ГЕРБ в Своге използват деца за предизборна агитация по изключително гнусен начин. Законът неслучайно забранява това (по реда на чл. 11, ал. 4 и/или чл. 11а от Закона за закрила на детето)“, написа тя.

Дамата показа шокиращите снимки как малчугани, за които политиката е повече от абстрактно понятие и надали разбират в какво са ги въвлекли, са облечени в тениски с лика на сикаджията Бойко Борисов.

Касабова напомня, че българската конституция гарантира правото на всяко дете на личен живот и ненамеса в него. „Наша отговорност е да не позволяваме закона да бъде престъпван от онези, чийто морален компас отдавна не работи! Затова днес, с подкрепата на колегите – подадох сигнал до ДАЗД за нарушаване на правата на детето. Прилагам копие от сигнала и кадри от престъплението.

Всички ние имаме отговорност да предпазим децата от въвличане в политическа агитация и използването им за политически цели!“, пише още възмутената българка. Очаква се и ЦИК да бъде сезирана.

3 Коментара
 1. Ами шайката на Муньо Шпаклата?? казва

  Другарят мутРАШКОВ сладичко си напазарувкал цели 38 имота!!!Крадец и корумпир!!!
  Сигурно и на Муньо му снасят по нещичко в копанката за да си мълчи така и да се прай на „дръж ми шапката“!
  Още малко им остана на тия мръсници!Само 15 дена!

 2. КЛ казва

  Не мутРашков, а жена му е този, който вади парите в семейството 🙂
  И аз искам така 🙂

 3. Смешници казва

  А за статията нещо да кажете, тролчета? Или опорките днес са само тези, в темплейтите няма нищо по темата 😀

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.